Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2025 20:37

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Και στη Γ' Εθνική με Αγγελή – “Βόμβα” ανανέωσης με τον πρώτο σκόρερ!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Και στη Γ' Εθνική με Αγγελή – “Βόμβα” ανανέωσης με τον πρώτο σκόρερ!

Με μία σπουδαία κίνηση που στέλνει μήνυμα συνέπειας και φιλοδοξίας, ο Πανθουριακός “έδεσε” οριστικά τον Σταύρο Αγγελή και για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική!

Ο 25χρονος επιθετικός, που την φετινή σεζόν έκανε “πάρτι” στα αντίπαλα δίχτυα σκοράροντας 58 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, συμφώνησε πριν από λίγο με τη διοίκηση και θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας της Θουρίας.

Η παραμονή του Αγγελή στο έμψυχο δυναμικό αποτελεί αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές... νίκες του καλοκαιριού για τους νταμπλούχους Μεσσηνίας, καθώς το όνομά του ακούστηκε έντονα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων του νομού, προσελκύοντας το ενδιαφέρον συλλόγων ακόμα και από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Παρ’ όλα αυτά, ο κορυφαίος σκόρερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε έκλεισε τα αυτιά του στις “σειρήνες” και επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα που τον εμπιστεύτηκε, θεωρώντας πως η χρονική φάση που διανύει αποτελεί την πιο σωστή και ώριμη επιλογή για την ποδοσφαιρική του εξέλιξη. Μια απόφαση που αποδεικνύει πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αριθμοί, αλλά και συναίσθημα.

Ο χαρισματικός φορ αποτέλεσε την επιθετική... αιχμή του δόρατος στην φετινή ξέφρενη πορεία του Πανθουριακού, σπάζοντας ρεκόρ και καθοδηγώντας τις “κουκουβάγιες” με ωριμότητα και ηγετικό πνεύμα. Πλέον, καλείται να κάνει το ίδιο σε ένα πιο απαιτητικό επίπεδο, σε ένα πρωτάθλημα με αυξημένες προκλήσεις και δυσκολίες.

Ο Αγγελής πήρε σειρά στις ανανεώσεις, μετά τους Μιχάλη Ζαχαρόπουλο, Ετεοκλή Δεμπεγιώτη, Νίκο Νικολόπουλο, Γιώργο Γιαννακόπουλο, Χρήστο Δρούγα και Σάρι Τόσκα συνεχίζοντας το πλάνο διατήρησης του βασικού κορμού.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμφωνία, τονίζοντας πως η παραμονή του Σταύρου Αγγελή αποτελεί δείγμα της σταθερής προσπάθειας να χτιστεί ένα σύνολο με στέρεες βάσεις και να στηριχθεί η ομάδα στους δικούς της πρωταγωνιστές.

Ο ίδιος ο παίκτης, με δήλωσή του, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή. Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου και του κ. Σακελλαρόπουλου μου δίνει δύναμη. Θα δώσω τα πάντα για να τους τους το ανταποδώσω».

Η νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική αναμένεται συναρπαστική, και ο Σταύρος Αγγελής θα είναι ξανά εκεί, στην κορυφή της επίθεσης, έτοιμος να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Πανθουριακού, αλλά και της δικής του.