Τρίτη, 24 Ιουνίου 2025 10:15

“Η απόφαση ανήκει στους παίκτες” λέει ο πρόεδρος του ΑΟ Καλλιθέας, Δημήτρης Λίγγρης

Γράφτηκε από τον
“Η απόφαση ανήκει στους παίκτες” λέει ο πρόεδρος του ΑΟ Καλλιθέας, Δημήτρης Λίγγρης

Για το ενδεχόμενο ανόδου στην Α' τοπική

Με αρκετές ομάδες να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέων διοικήσεων και τη διασφάλιση της συμμετοχής τους στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, η ΕΠΣ Μεσσηνίας πιθανότατα θα εξετάσει το ενδεχόμενο αναπλήρωσης κενών θέσεων.

Πρόκειται για πρακτική που έχει εφαρμοστεί και στο πρόσφατο παρελθόν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περασμένη σεζόν, όταν ο ΑΟ Σπερχογείας δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α’ τοπική και τη θέση του κάλυψε ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας.

Σε μια ανάλογη εξέλιξη φέτος, προβάδισμα για την άνοδο έχει ο ΑΟ Καλλιθέας, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής, συγκεντρώνοντας 65 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από τον Μεσσηνιακό, που τερμάτισε 3ος και εξασφάλισε την άνοδο, μετά την πρωταθλήτρια ΑΕ Λογγάς και τον 2ο της κατάταξης, Παπαφλέσσα Χώρας.

Για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το notosport.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΑΟ Καλλιθέας, κ. Δημήτρη Λίγγη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θα μιλήσουμε με τους παίκτες μας και η απόφαση θα ληφθεί από τους ίδιους”.