Η εκδήλωση σηματοδότησε την αφετηρία της φετινής προσπάθειας, με την παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε τον καθιερωμένο αγιασμό, την παράδοση του νέου αθλητικού υλικού στους παίκτες και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Γεωργακλή και του συνεργάτη του, Αντώνη Παπαγιαννόπουλου.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Καραχούντρης έθεσε ξεκάθαρα τον στόχο: ο Τέλλος Άγρας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να πρωταγωνιστήσει, όπως αξιώνει η ιστορία του συλλόγου και η στήριξη της φίλαθλης κοινότητας των Γαργαλιάνων. Παράλληλα, κάλεσε σε ενότητα, μαχητικότητα και προσήλωση “μέχρι το τελευταίο σφύριγμα”.
Από την πλευρά του, ο Νίκος Γεωργακλής μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας σοβαρότητα, πειθαρχία και σκληρή δουλειά, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να τιμήσει τη φανέλα της.
Η διοίκηση έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, με την προσθήκη των Άρη Σταματελόπουλου, Κλέιβις Ντίσα (θα ενσωματωθεί στις 21 Αυγούστου), Στάθη Βλάχου, Φώτη Μπαλόπουλου, Σταύρου Μπούνα και Κυριάκου Πουλάκου.
Παράλληλα, ο έμπειρος Τάσος Τσόπελας επέστρεψε στoυς “ερυθρόλευκους” δίνοντας το παρών στην πρώτη προπόνηση. Ωστόσο, το ρόστερ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, καθώς αναμένονται νέες κινήσεις το επόμενο διάστημα για την περαιτέρω ενίσχυση του συνόλου.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση, ενώ σύντομα η ομάδα θα δώσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, ώστε να μπουν οι βάσεις για τη νέα απαιτητική σεζόν.
Δείτε φωτογραφικό υλικό από την “πρώτη” του Τέλλο Άγρα, μέσα από τον φακό του gargalianoionline.gr:
https://notosport.eleftheriaonline.gr/football/item/59170-tellos-agras-ksekinise-me-protagonistikes-vlepseis-neo-prosopo-o-tsopelas-foto#sigProId8f692bcec8