Τρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 19:36

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κολλά στο οικονομικό η μεταγραφική ενίσχυση

Γράφτηκε από τον

Λιγότερο από δέκα ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου με τη "Μαύρη Θύελλα" να έχει πραγματοποιήσει μία μόνο κίνηση με τον μέσο Μοχάμεντ Κεϊτά.

Η τοπική μας ομάδα έδειξε και στο τελευταίο ματς με το Λουτράκι που έμεινε στο στείρο 0-0 πως χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Το όλο ζήτημα όμως φαίνεται πως… κολλάει στο οικονομικό, αφού η διοίκηση σε συνεργασία με το Νίκο Κουρμπανά έχει επαφές με δύο ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να έχει επέλθει συμφωνία.
Προτεραιότητα για την Καλαμάτα είναι η απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού που να έχει την ικανότητα να διασπά τις κλειστές άμυνες, ενώ στη λίστα Κουρμπανά υπάρχει και ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός.
Το αν θα προχωρήσει κάποια από τις δύο περιπτώσεις θα φανεί τις προσεχείς ημέρες, όμως για την ώρα η οικονομική στενότητα που υπάρχει στη διοίκηση της Καλαμάτας δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα.

Δεν προλαβαίνουν
Τριάντος, Σκαρλάτος

Από εκεί και πέρα οι "ασπρόμαυροι" στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναρκαδικό στο Στάδιο την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου.
Νοκ άουτ και από αυτή την αναμέτρηση θα είναι οι τραυματίες Τριάντος και Σκαρλάτος που δεν προλαβαίνουν μέχρι τότε να αποθεραπευτούν.
Αντιθέτως ο τραυματισμός του Σαλαπάτα στο χέρι δεν εμπνέει ανησυχία.
Οσον αφορά τις αποχωρήσεις ήδη αποτελούν παρελθόν οι Πολυχρόνης, Γεωργακόπουλος και Ζάρκος, ενώ ίσως αποχωρήσει και ένας νεαρός ποδοσφαιριστής αν η ομάδα προχωρήσει και σε άλλη μεταγραφή.