Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 08:49

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δύο νίκες με Αρκαδία, 1-0 οι παίδες και 5-1 οι νέοι χθες στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Με τους τρεις βαθμούς έφυγαν χθες από την Τρίπολη οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της Μεσσηνίας, καθώς επικράτησαν με 1-0 και 5-1 των αντίστοιχων της Αρκαδίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του ενωσιακού πρωταθλήματος.


Οι νέοι έχουν κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο και οι παίδες τη δεύτερη.
Να σημειωθεί ότι αμφότερα τα παιχνίδια φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο φιλικών. Την αρχή έκαναν οι παίδες που πήραν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Κανιώρου με διαγώνιο σουτ στο 8'.
Η μεσσηνιακή ομάδα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε δίκαια σ' ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες
ΠΑΙΔΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Κωτσιόπουλος, Κατσικέρος (75' Σωτηρόπουλος), Μάνος, Αλέμης, Αλημίσης, Σούρσος, Μιχόπουλος (70' Η. Κατσικέρος), Πλαντζάς (55' Καραμπάτσος), Κουλεντιανός, Λιαρίκος, Γεωργακόπουλος.
ΠΑΙΙΔΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλογερόπουλος, Βαρθαλίτης, Μπίτσικας (63' Παπαθεοδωρίδης), Κουλουμπός, Κουτσουρόπουλος, Ζαφείρης, Κανιώρος, Κλάδης, Μιχαλέας (77' Πικιός), Μπάκας, Φωτεινάκης (75' Μπούνας).

Ξέσπασαν στο
δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας οι νέοι της Μεσσηνίας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσαν να νικήσουν με μεγαλύτερο σκορ. Το εντυπωσιακό είναι ότι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες.
Το 0-1 ήρθε στο 50' με τον Κωνσταντόπουλο και στο 57' ο Παπαγεωργίου διπλασίασε τα τέρματα της Μεσσηνίας. Ο Κωνσταντόπουλος στο 63' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 75' ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το 0-4. Στο 83' ο Κωνσταντόπουλος βρήκε ξανά δίχτυα και με το τρίτο του προσωπικό γκολ έκανε το 0-5, για να διαμορφώσει στο 88'. ο Ζευκίλης το τελικό 1-5.
Διαιτητές των αγώνων ήταν οι Γκριτζέπης, Γκοβέσης και Νίκας.
ΝΕΟΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Γεωργακόπουλος, Καλογερόπουλος, Πανόπουλος (46' Τουλέντος), Λίλης, Νικολόπουλος, Ισκάκης, Μιχόπουλος, Ζαραφέτας, Σιδέρης (30' Δρανιάς), Ζευκίλης, Τσιλκόπουλος (62' Λιτριβής).
ΝΕΟΙ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:  Εξαρχάκος, Παπαθεοδώρου, Χαραλαμπόπουλος (55' Ζαγαρέλος), Καραγιάννης, Δούβας (60' Βέλμαχος), Αλεξανδρόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπάρκας (50' Δρογγίτης), Σαρδέλης, Κωνσταντόπουλος.
Την αποστολή των μικτών συνόδεψαν ο έφορος Κώστας Κανελλόπουλος, ο τεχνικός Διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς, ο προπονητής  Παναγιώτης Δρούγας, ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς, ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης και ο φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος. Ακόμα στο γήπεδο βρέθηκαν  ο καλαματιανός ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος, καθώς και ο κ. Χατζόπουλος,  περιφερειακός προπονητής.