Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 07:40

ΠΑΜΙΣΟΣ: Επιστροφή στις νίκες θέλει με Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Επιστροφή στις νίκες θέλει με Ανδρούσα

Ο Πάμισος την περασμένη Δευτέρα γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στην Α' τοπική καθώς έχασε με 2-1 από τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα και είδε την Κυπαρισσία να τον πλησιάζει στον ένα βαθμό.
Ωστόσο οι νησιώτες εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή και να έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, με την διοίκηση μάλιστα να ενισχύει σημαντικά την ομάδα.


Να θυμίσουμε ότι μόλις προχθές ο Πάμισος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των Σταύρου Τσουλάκου και Γιάννη Χελά, οι οποίοι προστέθηκαν στους ήδη νεοαποκτηθέντες αυτή την περίοδο Φάνη Κάνιστρα, Γιώργος Κυριακόπουλο και Αντώνης Κωνσταντόπουλο.
Ο Πάμισος λοιπόν θα προσπαθήσει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, αρχής γενομένης οτυ αγώνα τη Κυριακής με την Ανδρούσα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης.

Έφυγε ο Ηλιόπουλος

Από την άλλη μεριά, ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Ηλίας Ηλιόπουλος αποχαιρέτησε την ομάδα. Ο έμπειρος παίκτης τόνισε στο τεχνικό τιμ και την διοίκηση πως δεν μπορεί να προσφέρει άλλο και έτσι χθες κατέληξε στο Ασπρόχωμα.

Μέσα ο Χελάς,
αμφίβολος ο Σειτάϊ

Ο νεοαποκτηθέντας Γιάννης Χελάς έχει μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων και θα είναι στην διάθεση του Σπύρου Τσίκινη την Κυριακή. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Φάνης Κάνιστρας, ο οποίος θα αργήσει όμως να παίξει καθώς "χρωστάει" ακόμη πέντε αγωνιστικές ποινής. Εκτός μάχης είναι και ο επίσης τιμωρημένος Αργυρόπουλος ενώ ο Σειτάϊ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
Οι προπονήσεις αυτές τις μέρες γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου.