Τρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 19:10

Κουτίνιο... πενταετίας στη Λίβερπουλ

Γράφτηκε από τον

Με νέο πενταετές συμβόλαιο εξαργύρωσε την εξαιρετική του παρουσία στη Λίβερπουλ ο Φελίπε Κουτίνιο.

 

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια με το ποσό των 8,5 εκατ. λιρών από την Ίντερ, εκεί που δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο.

Με τους «κόκκινους» όμως έχει εντυπωσιάσει έχοντας μέχρι τώρα 81 συμμετοχές, 10 γκολ και 20 ασίστ. Επιδόσεις που ώθησαν τη διοίκηση να του επεκτείνουν το συμβόλαιο.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή τονίζοντας πως επενδύει το μέλλον του στη ομάδα, που του έχει συμπεριφερθεί από την πρώτη μέρα με τον καλύτερο τρόπο.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Πραγματοποιείται ένα όνειρο που αγωνίζομαι σε αυτόν το σπουδαίο σύλλογο και να είμαι μέλος της ομάδας. Σήμερα επενδύω το μέλλον μου στο σύλλογο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σημαίνει πάρα πολλά.

Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει την ευκαιρία να παίξω και πίστεψε σε μένα, παρότι στην προηγούμενη ομάδα μου δεν αγωνιζόμουν τακτικά. Είχα μια πολύ καλή υποδοχή εδώ από την πρώτη μέρα. Όπως λέω πάντα, η Λίβερπουλ είναι μια μεγάλη οικογένεια και είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος εδώ», δήλωσε ο Κουτίνιο.

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR