Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 18:40

"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ψάχνει ανάκαμψη στη Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον

Η νέα απώλεια βαθμών στο Δημοτικό Στάδιο απέναντι στο Βύζαντα Μεγάρων αφενός απομάκρυνε την Καλαμάτα έξι βαθμούς από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής και αφετέρου έριξε περισσότερο τη ψυχολογία των παικτών.


Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό και γι' αυτό ευθύνεται και το γεγονός ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Ο Κώστας Σταματίου που ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο προσπαθεί να τονώσει το ηθικό, αλλά για να αλλάξει το κλίμα θα πρέπει να έρθουν και επιτυχίες.
Ετσι η "Μαύρη Θύελλα" θα προσπαθήσει αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με το Ζακυνθιακό να επιστρέψει στις νίκες. Κάτι βέβαια που είναι απαραίτητο και για βαθμολογικούς λόγους. Η ομάδα της Ζακύνθου προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία με τη Βάρδα και βρίσκεται 5 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αύριο Τετάρτη μάλιστα θα υποδεχτεί τον 2ο (μαζί με τον Αιολικό) Πανελευσινιακό σε εξ' αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής. Το θετικό για τη Καλαμάτα θα είναι να κόψει βαθμούς από από τους φιλοξενούμενους που διεκδικούν την άνοδο.
Η προετοιμασία για το Ζακυνθιακό ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση στο Ασπρόχωμα. Εκεί όπου θα γίνει και η αυριανή, αλλά το πρωί, μιας και το μεσημέρι η ομώνυμη ομάδα δίνει αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κορώνη.
Ο Κ. Σταματίου στα πλάνα που ετοιμάζει δεν υπολογίζει τους Νιφορόπουλο, Μαρτίνο και Δημητριάδη. Ο πρώτος είδε κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων τη κόκκινη κάρτα και ο Μαρτίνος συμπλήρωσε 4 κάρτες, ενώ ο Δημητριάδης έχει υπόλοιπο τιμωρίας.