Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 17:09

Ενθουσιασμός στην ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
Ενθουσιασμός στην ΑΕΚ

Η ισοπαλία στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει μόνο καλές κουβέντες για τους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης.

 

«Δείξατε σ’ όλη την Ελλάδα, με την εμφάνιση που κάνατε τι ομάδα έχουμε. Τώρα θα δείτε την Κυριακή, το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και θα σας το ξαναπώ ότι πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι, διότι θα παίξετε όλοι και θα χρειαστείτε όλοι. Όσο ανεβαίνουμε πιο ψηλά και προχωράμε, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί», είπε αρχικά ο 39χρονος τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του:

«Τώρα να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Θυμάστε τι έγινε στον πρώτο γύρο και πόσο δυσκολευτήκαμε και πόση ενέργεια χρειάστηκε να ξοδέψουμε, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση τα είχε βρει σκούρα στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με τον Αχαρναϊκό, που διεξήχθη στη Ριζούπολη, κάνοντας ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς έχανε με 1-0 μέχρι το 90’ και τελικά πήρε τη νίκη (2-1).

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR