Παρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2015 15:54

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός παρουσία εισαγγελέων!

Γράφτηκε από τον

Με την παρουσία εισαγγελέων θα διεξαχθεί το κυριακάτικο (15/2) ματς του «Γεντί Κουλέ» ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Αυτό ζήτησε την Παρασκευή (13/2) ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο, με τον πολιτικό προϊστάμενο να διαβλέπει ατμόσφαιρα που μυρίζει... μπαρούτι και να λαμβάνει έτσι τα μέτρα του.

Παράλληλα, ο Σ. Κοντονής ζήτησε και αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο εν λόγω παιχνίδι από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση, ενώ στο Ηράκλειο θα δώσουν το «παρών» και δύο παρατηρητές της ΔΕΑΒ.

Στη σχετική ενημέρωση της ΓΓΑ αναφέρονται τα εξής: «Την παρουσία εισαγγελέων στον αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 15-2-15, ζήτησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο. Παράλληλα ο κ. Κοντονής επικοινώνησε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση, ζητώντας αυξημένα μέτρα ασφαλείας στον εν λόγω αγώνα. Τέλος με εντολή του Υφυπουργού ορίστηκαν να παρασταθούν και δύο παρατηρητές της ΔΕΑΒ κατά τη διάρκεια του προαναφερόμενου αγώνα».

 

ΠΗΓΗ: Α-SPORTS.GR