Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 16:55

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: «Κοιτάμε την επόμενη ημέρα», τονίζει ο Μ. Φασουλής

Γράφτηκε από τον

Μετά την εκτός έδρας ήττα στο παιχνίδι με το Μεσσηνιακό, η υπόθεση παραμονή στην Α' τοπική έγινε ακόμη πιο δύσκολη για το Ασπρόχωμα.


Αυτό το έχουν καταλάβει όλοι στην ομάδα, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να ρίξουν λευκή πετσέτα στα παιχνίδια που απομένουν έως το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα κοιτάζουν και την επόμενη ημέρα, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Φασουλής μιλώντας χθες στο "Notos": «Δεν νομίζω ότι είναι αυτοσκοπός κάθε ομάδας να ανέβει, ή να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στόχος μας είναι να έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική ώστε να υπάρχει επόμενη ημέρα για το σύλλογο. Για κάθε ομάδα πρέπει να υπάρχει επόμενη ημέρα. Το καλοκαίρι δεν θα πούμε ότι το Ασπρόχωμα θα πάει στο πρωτοδικείο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαριστούμε σε κανέναν. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε το καλύτερο δυνατό. Θα κοιτάμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Σίγουρα όμως είναι πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας για παραμονή».
Σε ότι αφορά το παιχνίδι με το Μεσσηνιακό, ο κ. Φασουλής ανέφερε: «Ηταν ένα παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και ευτυχώς που δεν κτύπησε κανένας ποδοσφαιριστής. Το παιχνίδι θεωρώ ότι κρίθηκε σε δύο φάσεις, που προήλθαν από λάθη. Εμείς κάναμε ένα λάθος και δεχτήκαμε το γκολ, που έκρινε τον αγώνα. Επίσης σε λάθος των παικτών του Μεσσηνιακού η μπάλα πήγε στο δοκάρι και έτσι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».
Με προπονήσεις και φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σάββατο θα κυλήσει η προετοιμασία του Ασπροχώματος για αυτή την εβδομάδα. Για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί ποια ομάδα θα παίξει στο φιλικό, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ασπροχώματος.
Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει ώστε να συνεχίσουν τη θεραπεία τους οι τραυματίες Γιώργος Κωστέας και Κώστας Ζησιμάτος. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα, αλλά είναι κοντά στο να επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως και ο Ζησιμάτος, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στην γάμπα και προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί στο ματς με το Μεσσηνιακό για να γίνει καλά και να είναι έτοιμος όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.