Πέμπτη, 19 Φεβρουάριος 2015 15:53

Πιέσεις σε Βρύζα για να συνεχίσει από ανθρώπους του Σαββίδη

Γράφτηκε από τον

Προσπάθειες να μεταπειστεί ο Ζήσης Βρύζας που σιωπηλά τελεί υπό παραίτηση κάνουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε ο παλαίμαχος άσος να παραμείνει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

 

Το κλίμα στο δικέφαλο της Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να είναι βαρύ και συνεχώς αναζητούνται τρόποι για να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου και να ξεπεραστεί η κρίση.

Κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει μετά το απογοητευτικό δίμηνο του αγωνιστικού τμήματος, που έχει καταρρεύσει και γνωρίζει την μία ήττα μετά την άλλη.

Ένα παρατεταμένο διάστημα ντεφορμαρίσματος που ώθησε τον Άγγελο Αναστασιάδη σε παραίτηση, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή καθώς Ιβάν Σαββίδης και Ιάκωβος Αγγελίδης εξέφρασαν την στήριξή τους.

Ανάλογη φαίνεται πως είναι η διάθεση του ιδιοκτήτη και απέναντι στον Ζήση Βρύζα. Η ΠΑΕ ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει την παραίτηση του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σαββίδης είναι αρνητικός σε μία τέτοια εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάνει προσπάθειες ώστε να μεταπείσει τον Βρύζα να παραμείνει στη θέση του. Όπως και να έχει οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει σύντομα να πάρουν θέση και να διαφωτίσουν τον κόσμο της ομάδας, που ουσιαστικά εξώθησε τον τεχνικό διευθυντή σε παραίτηση.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR