Παρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 12:28

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πανηγύρια και προσμονή για την... κούπα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πανηγύρια και προσμονή για την... κούπα

Ο Τσικλητήρας φάνηκε την Τετάρτη συνεπής στο… ραντεβού για την πρόκριση.

Νίκησε στη ρεβάνς 1-2 το Διαβολίτσι και σε συνδυασμό με τη νίκη του με  3-0 στο πρώτα ματς, πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.  Εκεί όπου στις 4 Μαρτίου θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Η ομάδα της Πύλου θα βρεθεί για δεύτερη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα σηκώσει την κούπα. Την περίοδο 2009-10 είχε ηττηθεί 4-1 από την Εράνη.
Το κύπελλο είναι άλλωστε ο μεγάλος φετινός στόχος για τον Τσικλητήρα. Γι' αυτό και πανηγυρίστηκε έντονα η προχθεσινή πρόκριση και πλέον υπάρχει προσμονή για την κατάκτηση του τροπαίου.
"Θέλουμε το κύπελλο, όπως θα το ήθελε και κάθε ομάδα που θα ήταν στη θέση μας. Το κλίμα σίγουρα είναι ευχάριστο, διότι είναι σημαντικό να διεκδικείς ένα τρόπαιο.  Μέχρι τον τελικό έχουμε πάντως χρόνο και θα πάρουν ανάσες τα παιδιά γιατί ήταν πολύ φορτωμένο το πρόγραμμα" σημειώνει στο "Ν" ο Νίκος Κακαλέτρης.
Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε και την ρεβάνς με το Διαβολίτσι, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους γηπεδούχους:  "Το είδαμε σοβαρά και δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας, παρότι είχαμε αβαντάζ λόγω του 3-0 του πρώτου παιχνιδιού και σφραγίσαμε με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση.  Πρέπει να πω ότι το Διαβολίτσι είναι μια οργανωμένη και αξιόμαχη ομάδα, με καλές εγκαταστάσεις".
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι αύριο Σάββατο και εν συνεχεία θα υπάρχει διήμερο ρεπό από το Νίκο Κακαλέτρη που έχει λευκό απουσιολόγιο.