Παρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 14:37

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ενθουσιασμός από την πρόκριση στον τελικό

Γράφτηκε από τον

Η διάκριση στο Κύπελλο Μεσσηνίας ήταν εξ αρχής ένας μεγάλος στόχος για τον φετινό Απόλλωνα Καλαμάτας και η προχθεσινή πρόκριση στον μεγάλο τελικό ήρθε να επιβραβεύσει την φετινή προσπάθεια των ανθρώπων του ιστορικού συλλόγου.


Η νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς είχε βάλει τις βάσεις για το εισιτήριο του τελικού, όμως το γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού στο προχθεσινό ματς δυσκόλεψε το έργο του Απόλλωνα. Ωστόσο το συγκρότημα του Γιώργου Γρηγορόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει και το τελικό 2-1 με το οποίο έχασε τον έστειλε πανηγυρικά στον τελικό με τον Τσικλητήρα Πύλου που θα γίνει στις 4 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ψηλοπαναγιώτη παίκτες, φίλαθλοι και διοίκηση του Απόλλωνα πανηγύρισαν ανάλογα την επιτυχία. Στα αποδυτήρια μάλιστα έγιναν όλοι ένα κουβάρι τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ιστορικού συλλόγου.
Ο προπονητής του Απόλλωνα Γιώργος Γρηγορόπουλος δεν έκρυβε επίσης την ικανοποίηση του ενώ σε δηλώσεις του χαρακτήρισε σημαντική την επιτυχία της ομάδας του.
«Πετύχαμε στο στόχο του τελικού. Ήταν δύσκολο ματς, με δύσκολο καιρό που δεν βοήθησε να βάλουμε την μπάλα κάτω. Μας αιφνιδίασε ο Ολυμπιακός με το το γρήγορο γκολ, όμως μετά ισορροπήσαμε και ισοφαρίσαμε.
Οι αναγκαστικές αλλαγές και η κόκκινη που δεχτήκαμε στο 65'  μας δυσκόλεψαν αρκετά να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, ωστόσο καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα που αδικείται από την θέση της στο πρωτάθλημα. Στο προχθεσινό ματς είδαμε πολλούς παίκτες και στις δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εξέλιξη του παιχνιδιού και την πρόκριση. Ευχαριστούμε την διοίκηση που είναι πάντα δίπλα μας. Συγχαίρω τα παιδιά για το χαρακτήρα και την ποιότητα, τους φιλάθλους που μας βοηθούν πάντα και φυσικά τον συνεργάτη μου Παναγιώτη Κουτίβα για την πραγματικά πολύτιμη προσφορά του.
Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας φέτος γράφει ιστορία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Πύλος, με διπλάσιο ή και τριπλάσιο μπάτζετ και να πάρουμε το κύπελλο. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Η όλη φετινή παρουσία είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορική ομάδα του Απόλλωνα ο οποίος θέλει σταθερότητα και τα επόμενα χρόνια».