Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 17:24

«Επεισόδια» στην Σούπερ Λίγκα!

Γράφτηκε από τον

Το ντέρμπι της Λεωφόρου συνεχίστηκε και στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας! Ένταση, ύβρεις και ανταλλαγή αντικειμένων ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με την κατάσταση να ξεφεύγει.


Η σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από την συζήτηση για τον ΟΦΗ και τις συμβάσεις με Forthnet και ΟΠΑΠ, υπήρχε η ταυτόχρονη παρουσία Αλαφούζου και Μαρινάκη δύο μόλις μέρες μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου.
Κατά την διάρκεια του Δ.Σ οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω, παρότι η συνεδρίαση ήταν στο υπόγειο. Υπήρχε μεγάλη ένταση και λίγο αργότερα αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανώς εκνευρισμένος. Τον ακολούθησαν στιγμές αργότερα οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου. Πέραν του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν και οι Καραπαπάς, Βρέντζος, Αγραφιώτης, ενώ στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκαν οι Σωπήλης, Κωνσταντίνου και η κα. Μπαλωμένου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» και των «πρασίνων» μετέτρεψαν σε... πόλεμο την συνεδρίαση ενώ κατά την διάρκεια της μεγάλης έντασης εκτοξεύτηκαν νερά και μπουκάλια, με τη διακοπή να αποτελεί λογικό επακόλουθο! Λίγο έλειψε, μάλιστα, να έρθουν στα χέρια. O Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πέταξε ένα ποτήρι με νερό και ότι ένα άτομο από την προσωπική ασφάλεια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού έριξε μπουνιά στον Βασίλη Κωνσταντίνου!
Πηγή: gazzetta.gr