Τετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2015 13:30

Τα είπε με Τσίπρα ο Κοντονής, τι θα προτείνει!

Γράφτηκε από τον
Τα είπε με Τσίπρα ο Κοντονής, τι θα προτείνει!

Το gazzetta.gr έχει την αποκλειστική πληροφορία ότι συναντήθηκαν Αλέξης Τσίπρας και Σταύρος Κοντονής και ο Πρωθυπουργός του έδωσε το πράσινο φως για δραστικά μέτρα για την πάταξη της βίας.


Τελικά η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Σταύρο Κοντονή, έγινε το πρωϊ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr λίγο πριν ο Πρωθυπουργός μιλήσει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Στο ολιγόλεπτο τετ - α - τετ , ο Υφυπουργός Αθλητισμού παρουσίασε στον Πρωθυπουργό τις σκέψεις του για τα φαινόμενα της βίας στο ποδόσφαιρο και τα μέτρα που θέλει να πάρει.
Αλλωστε από την πρώτη στιγμή είχε θέσει ο Κοντονής στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητες του, την πάταξη της βίας και οι εξελίξεις τον δικαίωσαν. Ο Πρωθυπουργός τον άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον και μετά του άναψε το πράσινο φως για να υλοποιήσει τις εισηγήσεις του, τονίζοντας ότι συμφωνεί σε όλα.
Ετσι πλέον ο Υφυπουργός στη συνάντηση που έχει αυτή την ώρα με τους ανθρώπους της Super League, της Football League και της ΕΠΟ, αφού τους εκφράσει τον μεγάλο προβληματισμό του θα τους θέσει μια σειρά από μέτρα και προυποθέσεις για να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Και θα τους ζητήσει να του πουν το χρονικό διάστημα που χρειάζονται για να εφαρμόσουν τα συγκεκριμένα μέτρα, με παράλληλη διακοπή των πρωταθλημάτων.
Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά δεν ισχύει η διακοπή των τριών εβδομάδων που είχε κυκλοφορήσει από το πρωϊ, όλων των πρωταθλημάτων, αλλά η διακοπή θα κριθεί αποκλειστικά από την θέληση των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, να εφαρμόσοουν όσα τους ζητήσει ο Κοντονής.
Πηγή: gazzetta.gr