Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 17:50

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στα Φιλιατρά το Σάββατο με το μυαλό στον τελικό

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στα Φιλιατρά το Σάββατο με το μυαλό στον τελικό

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τρίτη οι παίκτες του Απόλλωνα Καλαμάτας οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Εράνη στα Φιλιατρά.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη, όταν και θα ξεκαθαρίσει αν θα παίξουν στα Φιλιατρά οι Μπιτσάνης και Πανταζής που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.
Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Φουρναράκος, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Το ματς αυτό είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης με τον Απόλλωνα να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Εκεί ο Απόλλωνας θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου, με τους Καλαματιανούς να έχουν σε μεγάλο βαθμό από τώρα το μυαλό τους σε αυτό το μεγάλο ματς.
Στο πρωτάθλημα, ο Απόλλωνας προέρχεται από τις ήττες από τις δύο ομάδες που είναι πάνω του στην βαθμολογία, την Κυπαρισσία και τον Πάμισο. Στα Φιλιατρά θα προσπαθήσει λοιπόν να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.