Δευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 17:23

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-2: Πήρε το τρίποντο, γυρίζοντας το σκορ από το 0-2!

Γράφτηκε από τον

Η Σπερχογεία αναδείχθηκε νικήτρια στη χθεσινή αναμέτρηση στο "Πέτρος Γεωργανάς", καθώς επικράτησε με 3-2 του Ακρίτα Κορώνης.


Οι γηπεδούχοι από το παραπάνω παιχνίδι κρατούν το νικηφόρο αποτέλεσμα, που με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να επικρατήσουν με μεγαλύτερο σκορ, καθώς από εμφάνιση η ομάδα δεν είχε αυτή που θα ήθελε.
Ο Ακρίτας Κορώνης, αν και  τελευταίος αγωνίστηκε χωρίς άγχος και διεκδίκησε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μάλιστα κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, αλλά κατόρθωσε κόντρα στη ροή του αγώνα να προηγηθεί στο σκορ με 2-0 και να αγχώσει τη Σπερχογεία που έπαιζε στην έδρα της και ήθελε τη νίκη. Στα θετικά ήταν η χρησιμοποίηση νεαρών παιδιών, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια.
Στο 17' ο Μουτζούρης μπήκε στην περιοχή και σέντραρε παράλληλα με την εστία, ο Γρηγορόπουλος έπεσε για να μπλοκάρει την μπάλα, όμως δεν τη συγκράτησε και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Στο 29' ο Κ. Μάραντος εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι, εκεί ο Μουτζούρης με δυνατή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2. Στο 34' φάουλ του Μουλαβασίλη, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς και "στρώθηκε" στον Καράμπελα, ο οποίος με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-2. Ενα λεπτό μετά ο Χριστόπουλος έκανε τη διαγώνια μπαλιά για τον Γεωργαντά και αυτός με πλασέ ισοφάρισε 2-2. Στο 60' ο Βασιλόπουλος με μπροστινή μπαλιά τροφοδότησε τον Χριστόπουλο, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Σπυρόπουλου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σπερχογεία πετυχαίνοντας το 3-2.
Σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Χριστόπουλος (42') και Γεωργαντάς (84'). Στη διάρκεια του αγώνα ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Βασιλόπουλος (4', 15', 25'), Χριστόπουλος (10', 54', 63'), Γιακουμής (16'), Καράμπελας (44').
Η Σπερχογεία ζήτησε πέναλτι στο 22' σε ανατροπή του Βασιλόπουλος μέσα στην περιοχή από τον Ι. Κουτσουμπό, όμως ο διαιτητής Τουρλομούσης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Γιαννέτσος και Γιαννακλής.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Γρηγορόπουλος, Μουλαβασίλης, Κουμούτσος, Παντσιώτης, Παυλέας, Καράμπελας, Παπανικολόπουλος (59' Ασημακόπουλος), Γεωργαντάς, Βασιλόπουλος (83' Κανελλόπουλος), Χριστόπουλος, Γιακουμής (91' Καραχάλιος).
ΚΟΡΩΝΗ: Σπυρόπουλος, Πέτση, Τσάνι, Μπλάνας, Ι. Κουτσουμπός, Κουτσολίας, Κ. Μάραντος, Σταμάτης, Σιψάς (76' Λ. Τσιριγώτης), Μουτζούρης, Α. Μάραντος (46' Λαμπρόπουλος).