Δευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 20:53

Εννέα σερί νίκες και 17 ματς χωρίς γκολ συμπλήρωσε η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Εννέα σερί νίκες και 17 ματς χωρίς γκολ συμπλήρωσε η Κυπαρισσία

Με… κεκτημένη ταχύτητα η Κυπαρισσία νίκησε το Σάββατο και το Ασπρόχωμα εκτός έδρας με 0-3 και πανηγύρισε την 9η σερί νίκη, ενώ παράλληλα κράτησε για 17ο σερί ματς το μηδέν στην άμυνα.

Η πρωτοπόρος της Α' τοπικής έχει κερδίσει όλα τα ματς που έχει δώσει στο β' γύρο και βαδίζει ολοταχώς για τον τίτλο.
Συγκεκριμένα,  μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον Πάμισο στο φινάλε του α' γύρου, νίκησε 1-0 την Εράνη, 2-0 τον Εθνικό Μελιγαλά, 6-0 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, 3-0 την Ανδρούσα, 1-0 τον Τέλλο Αγρα, 2-0 το Διαβολίτσι, 4-0 τον Απόλλωνα Καλαμάτας,  5-0 τον Αστέρα Αρφαρών και 3-0 το Ασπρόχωμα.
Εχει να δεχτεί γκολ από τις 29 Οκτωβρίου και το 1-1 με τον Απόλλωνα στην Καλαμάτα. Τα τρία μόλις τέρματα παθητικό σε 24 αγωνιστικές είναι αν όχι η κορυφαία, από τις καλύτερες επιδόσεις σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της χώρας!
Η Κυπαρισσία είναι επίσης η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει ήττα και κρατά τον τίτλο στα πόδια της. Αφενός γιατί έχει δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Πάμισο και αφετέρου, διότι θα παίξει εντός έδρας το μεταξύ τους ντέρμπι.
Μέχρι τότε βέβαια μένουν πέντε αγωνιστικές και ο Αλέξης Μαντζούνης εφιστά την προσοχή στους παίκτες του, διότι κάθε αγώνας έχει τη δική του δυσκολία. Για τον προπονητή του ΑΟΚ αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Τσικλητήρας Πύλου, που είναι ο επόμενος αντίπαλος.
"Ο Τσικλητήρας είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Εχει έμπειρο προπονητή και πάει να κερδίσει τα παιχνίδια και όχι να τα κλέψει. Χρειάζεται τεράστια προσοχή για να πάρουμε τη νίκη. Στο μυαλό μας είναι μόνο αυτό το ματς".
Η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι θα ξεκινήσει από αύριο, καθώς σήμερα υπάρχει ρεπό, Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τον στρατευμένο Ζαφείρη και τον Μπακόπουλο που έχει ίωση.
Ο Λυδιώτης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ήταν μάλιστα στην αποστολή στο ματς με το Ασπρόχωμα.