Τρίτη, 03 Μάρτιος 2015 08:13

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δεν καταφέρνει να ανέβει…

Γράφτηκε από τον

Η προχθεσινή ήττα στην Ελευσίνα (1-0) ουσιαστικά έβγαλε την "Μαύρη Θύελλα" εκτός τροχιάς τίτλου, μιας και οι 9 βαθμοί της διαφοράς της από Παναργειακό και Πανελευσινιακό (ενώ έχει 9 ματς ακόμη) της αφήνουν μόνο μαθηματικές και όχι ουσιαστικές πιθανότητες για να κόψει πρώτη το νήμα.


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά λοιπόν η Καλαμάτα αδυνατεί να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άνοδο και να επιστρέψει στην Β' εθνική, εκεί από όπου έπεσε με… ανώμαλο τρόπο το καλοκαίρι του 2010.
Η διοίκηση του Γιώργου Ράλλη ανέλαβε τότε την ευθύνη να οργανώσει το νέο ξεκίνημα, πήρε με την πρώτη εύκολα το πρωτάθλημα στην Δ' εθνική, αλλά στην συνέχεια η Καλαμάτα "κολλάει" τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στην Γ' εθνική.
Να θυμίσουμε πως την πρώτη χρονιά στην Γ' εθνική, η Καλαμάτα έχασε για δύο βαθμούς την δυνατότητα να μπει στα μπαράζ ανόδου. Την δεύτερη χρονιά είχαμε την ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία, όταν μετά τις αναδιαρθρώσεις των κατηγοριών ανέβηκαν τελικά 8 από τις 12 ομάδες, όμως η Καλαμάτα πήρε την τελευταία θέση. Πέρυσι η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό μέχρι κάποιο σημείο αλλά τελικά τερμάτισε τρίτη και φέτος έχει μείνει ήδη πολύ μακριά από τους δύο πρωτοπόρους του ομίλου…

Αποδοκιμάστηκε ο Ράλλης
που είναι προβληματισμένος

Τα αρνητικά αποτελέσματα στα προηγούμενα ματς στο Δημοτικό Στάδιο είχαν προκαλέσει φωνές διαμαρτυρίες από τον φίλαθλο κόσμο. Μιλάμε για την μικρή μερίδα των φιλάθλων που πάνε ακόμη στο γήπεδο, μιας και η μεγάλη μάζα του κόσμου της ομάδας απέχει από τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.
Ο κόσμος λοιπόν ανά διαστήματα αποδοκίμασε τόσο τους παίκτες όσο και την διοίκηση του Γιώργου Ράλλη. Ο τελευταίος έγινε δέκτης παραπόνων και προχθές στην Ελευσίνα, όπου αρκετοί του ζήτησαν να παραιτηθεί, με τον πρόεδρο της ομάδας να τους απαντά ότι είναι κάτι που σκέφτεται.
Το να αλλάξει διοίκηση η Καλαμάτα το καλοκαίρι είναι ένα σενάριο πιο πιθανό από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα….

Να κρατηθεί σε καλό επίπεδο

Το ζητούμενο πλέον για την Καλαμάτα στο άμεσο μέλλον είναι να διατηρηθεί σε ένα αξιοπρεπές αγωνιστικό επίπεδο στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Η προχθεσινή ήττα ασφαλώς την θέτει εκτός του αρχικού στόχου, κάτι που δεν ξέρουμε τι εξελίξεις μπορεί να φέρει στο τμήμα. Ωστόσο οι «μελανόλευκοι» οφείλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια και να κλείσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθούν δύο
εντός έδρας ματς

Η συνέχεια του πρωταθλήματος περιλαμβάνει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, απέναντι μάλιστα σε δύο ομάδες που "καίγονται" για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή. Την Κυριακή λοιπόν η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ Βάρδας ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Αχαϊκή.