Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 12:38

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σήμερα (6 μ.μ. Κορδίας) ο τελικός Απόλλωνας Καλαμάτας - Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σήμερα (6 μ.μ. Κορδίας) ο τελικός Απόλλωνας Καλαμάτας - Τσικλητήρας Πύλου

Το… ταξίδι για Απόλλωνα και Τσικλητήρα στο κύπελλο Μεσσηνίας φθάνει σήμερα στο τέλος του.

Τελευταίος σταθμός το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, το οποίο ανοίγει τις θύρες του για να φιλοξενήσει τον τελικό. Η σέντρα θα δοθεί στις 6 το απόγευμα με τις δύο ομάδες να διψούν για την κατάκτηση του τροπαίου.
Ο Απόλλωνας έχει να νιώσει τη χαρά του κυπέλλου από το 1999, ενώ η ομάδα της Πύλου θέλει να γράψει ιστορία κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο. Αμφότεροι οι αντίπαλοι θεωρούνται από τις πιο δυνατές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Οι καλαματιανοί φιγουράρουν με 44 βαθμούς στην 3η θέση και ο Τσικλητήρας με 37 στην 5η, κάτι που προμηνύει ένα συναρπαστικό ματς.
Η ΕΠΣΜ με ανακοίνωσή της καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Μεσσηνίας να παρακολουθήσει τον τελικό αγώνα που είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου στο νομό. Η είσοδος είναι ελεύθερη για μαθητές-μαθήτριες, ποδοσφαιριστές-ποδοσφαιρίστριες και για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Στο σημείο αυτό ας δούμε τα τελευταία νέα των ομάδων:

Αισιοδοξία για νίκη
στον Απόλλωνα

Ο,τι δεν κατάφερε το 2013 απέναντι στο Μεσσηνιακό θέλει να πετύχει απόψε ο Απόλλωνας. Ο ιστορικός σύλλογος δίνει μετά από δύο χρονιά ξανά το παρών σε τελικό και ευελπιστεί ότι το τέλος της βραδιάς θα τον βρει κυπελλούχο Μεσσηνίας.
Ενας τίτλος που λείπει από το 1999 και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και ο Γιώργος Γρηγορόπουλος - που έχει εξαιρετική θετική παράδοση σε τελικούς - θα παρατάξει ιδανική 11άδα.
Ο προπονητής του Απόλλωνα ποντάρει στην καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και στη θέληση που υπάρχει για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δίψα στον Τσικλητήρα Πύλου

Ανάλογο αισιόδοξο κλίμα επικρατεί και στην ομάδα της Πύλου, η οποία θα έχει και τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων που θα μεταβούν στην Καλαμάτα είτε με πούλμαν, είτε με ΙΧ.
Ο Τσικλητήρας προπονήθηκε χθες στον Κορδία ώστε να πάρουν οι παίκτες του γεύση από τον αγωνιστικό χώρο και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα για το Νίκο Κακαλέτρη.

Από χθες στην Καλαμάτα!

Για τον Τσικλητήρα ο σημερινός τελικός είναι το ματς της χρονιάς και το περιμένουν πως και πως. Η διοίκηση αποφάσισε μάλιστα η αποστολή να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας για την καλύτερη συγκέντρωση των παικτών. Γεγονός αν μη τι άλλο εντυπωσιακό για μια ερασιτεχνική ομάδα Α' τοπικής.

Σφυρίζει ο Μπλάνας

Ο διαιτητής Β' εθνικής Γιώργος Μπλάνας ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό τελικό. Βοηθοί του θα είναι οι Σταύρος Λάμιας και Παναγιώτης Σερεμέτης και τέταρτος διαιτητής ο Ηλίας Αλεξέας.