Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 13:55

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Ολες οι νίκες δίνουν 3 βαθμούς", λέει ο Νίκος Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

Μετά το Διαβολίτσι, τον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον Αστέρα Αρφαρών, ο Πάμισος νίκησε το Σάββατο και το Ασπρόχωμα (3-2) και παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου.


Η ομάδα της Μεσσήνης βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη Κυπαρισσία, την οποία θα ανταμώσει στην τελευταία αγωνιστική. Αν δηλαδή κάνει το "5 στα 5" στα ματς που απομένουν, τότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α' τοπική.
Μέχρι το ντέρμπι οι Νησιώτες έχουν να παίξουν με Τσικλητήρα Πύλου (εκτός), Σπερχογεία (εντός), Κορώνη )εκτός) και Μεσσηνιακό (εντός). Θεωρητικά το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι με τους κυπελλούχους Μεσσηνίας την προσεχή Κυριακή.
Ο Νίκος Γεωργακλής όμως δεν θεωρεί κομβικό  το παιχνίδι στην Πύλο.
"Ολες οι νίκες δίνουν τρεις βαθμούς και έχουν τον ίδιο δείκτη δυσκολίας. Θέλει προσοχή σε όλους τους αγώνες. Για εμάς όλοι οι αντίπαλοι είναι  το ίδιο, από τη στιγμή που σε κάθε ματς στόχος είναι η νίκη".
Ο προπονητής του Παμίσου τονίζει στη συνέχεια ότι: "Είμαστε καταδικασμένοι σε κάθε αγώνα να κερδίζουμε είτε είμαστε καλοί, είτε όχι.  Με το Ασπρόχωμα αν εξαιρέσουμε το πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο, παίξαμε καλά και μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Πρέπει να πάμε χωρίς απώλειες στο ντέρμπι".
Η προετοιμασία για τον Τσικλητήρα θα ξεκινήσει ουσιαστικά αύριοΤετάρτη, μιας και σήμερα υπάρχει ρεπό. Η μοναδική απουσία είναι ο στρατευμένος Φιλόπουλος.