Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 17:48

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλικά ματς με Εθνικό Πειραιώς και ΣΕΠΜ

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλικά ματς με Εθνικό Πειραιώς και ΣΕΠΜ

Δύο φιλικά παιχνίδια προγραμμάτισαν για το επόμενο διάστημα οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, στις 23 Μαρτίου θα υποδεχθούν στις 4 μ.μ. στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» τον Εθνικό Πειραιώς, σε ένα μας όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο.
Επίσης, στα μέσα του Απριλίου έχει προσκληθεί και θα δώσει φιλικό ματς με την ομάδα του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας. Τα έσοδα από αυτό το ματς θα διατεθούν για το σύλλογο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ

«Καλή επιτυχία σε Καβαλιέρη»

Στο μεταξύ οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Μανώλης Θεοδώρου και ο γραμματέας Τάσος Χατζηαγγελής εύχονται καλή επιτυχία στο νέο προπονητή της Καλαμάτας Μιχάλης Καβαλιέρη και καλούν τους παίκτες να παίξουν για τη φανέλα στα τελευταία ματς…».
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «ΠΣ η Καλαμάτα» στηρίζει τον προπονητή της ομάδας κ. Καβαλιέρη και τους παίκτες. Του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε, στους δε παίκτες να κλείσουν τα αυτιά τους σε διάφορες σειρήνες που τους κριτικάρουν αρνητικά, να ματώνουν και να τιμούν την φανέλα και την ιστορία της ακόμη και αν οι συνθήκες είναι δύσκολες στην συγκεκριμένη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση.