Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 19:15

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Πίστη για παραμονή μετά τη νίκη επί Εράνης

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Πίστη για παραμονή μετά τη νίκη επί Εράνης

Την πιο σημαντική νίκη μέχρι την… επόμενη πανηγύρισε την Κυριακή ο Αστέρας.

Η ομάδα των Αρφαρών με "όπλο" το πάθος επικράτησε 1-0 της Εράνης και απέχει ένα βαθμό από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στην Α' τοπική.
"Ηταν πολύ σημαντική νίκη, η οποία βοηθά στη ψυχολογία. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Με τους τρεις βαθμούς μπήκαμε στη διαδικασία της παραμονής, γιατί πλησιάσαμε τις ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς", λέει στο "Ν" ο Στάθης Βανικιώτης.
Ο προπονητής του Αστέρα παραδέχεται βέβαια ότι: "Είναι δύσκολη η παραμονή, αλλά τώρα τα παιδιά πιστεύουν ότι μπορούν να μείνουν και προσπαθούν για το καλύτερο. Μειώσαμε τη διαφορά και οι ελπίδες είναι περισσότερες. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα,βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά".
Ο Αστέρας πλησίασε στον ένα βαθμό την Εράνη και στους τρεις την Ανδρούσα με την οποία θα αναμετρηθεί στην 28η αγωνιστική. Την προσεχή αγωνιστική θα μεταβεί στο Μελιγαλά για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό που είναι στο +4 από τη ζώνη.
Το αρνητικό είναι ότι θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ του Γιάννη Καρύδη, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης με την Εράνη, αλλά στη συνέχεια αποβλήθηκε.