Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2015 12:39

Είπε το ναι ο Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον
Είπε το ναι ο Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Σε προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού για δυο ακόμη χρόνια ήρθε ο Γιάννης Αναστασίου.

Επικυρώνεται τις επόμενες μέρες η συμφωνία με την υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Οι Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννης Αναστασίου "τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε" και ο 42χρονος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το 2018 ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με το τριφύλλι.
Ο τεχνικός του τριφυλλιού είπε το ναι στην πρόταση που του έγινε από τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ και θα συνεχίσει να ηγείται του Παναθηναϊκού και τα επόμενα δυο χρόνια με στόχο να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι δυο άνδρες τα έχουν βρει σε όλα και αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση είναι να φτιαχτούν τα συμβόλαια και να πέσουν οι υπογραφές ώστε να είναι και επίσημη πλέον η ανανέωση του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό.
Σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στο τριφύλλι ο 42χρονος προπονητής έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση ενός Κυπέλλου και στην έξοδο του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ φέτος οι πράσινοι βρίσκονται ακόμα στην μάχη του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 89 ματς με τον Αναστασίου στον πάγο του και έχει 50 νίκες, 18 ισοπαλίες και 21 ήττες.

Ακολουθούν Σίλντενφελντ, Πέτριτς και Χουχούμης

Σε ότι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αναστασίου σειρά θα πάρουν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που οι πράσινοι θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Ο λόγος για τους Σίλντενφελντ, Πέτριτς και Χουχούμη.
Και με τους τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να υπάρξουν ραντεβού άμεσα ενώ αυτό με τον "Σίφο" δεν αποκλείεται να γίνει και πριν το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Έτσι ώστε με όλους να γίνει μια πρώτη συζήτηση για το τι μέλει γενέσθαι αναφορικά με το μέλλον τους στο τριφύλλι και να δουν οι δυο πλευρές που βρίσκονται. Ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τους δυο πρώτους οι οποίοι έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι ενώ ο Χουχούμης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ

Η λύση του συμβολαίου του Εμίρ Μπαϊράμι έδειξε πως οι πράσινοι θέλουν να προβούν και σε ένα ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ για τη νέα σεζόν και υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεδομένα θα αποτελέσουν παρελθόν και κάποιοι ακόμα των οποίων η υπόθεση παραμονής του τη νέα σεζόν δεν είναι δεδομένη.
Σίγουρα θα αποχωρήσουν οι Μπούι και Μπερίσα οι οποίοι ούτως η άλλως είναι δανεικοί. Ακόμα θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιο του Μέντες ενώ ένα ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τους Κουτρουμπή, Ντίνα και Δώνη οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είναι εκτός πλάνων του Γιάννη Αναστασίου.
Πηγή: sport24.gr