Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 20:56

ΠΑΜΙΣΟΣ: Μήνυμα τίτλου από Αντωνόπουλο, που κάλυψε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Μήνυμα τίτλου από Αντωνόπουλο, που κάλυψε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες

Το πρωτάθλημα της Α' τοπικής έχει μπει στην τελική ευθεία με τον Πάμισο να βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία και να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για να αναδειχθεί πρωταθλητής.


Λίγες μέρες πριν το δύσκολο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κυπελλούχο Μεσσηνίας Τσικλητήρα Πύλου, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Αντωνόπουλος - που τις προηγούμενες μέρες ήταν στο εξωτερικό - είχε συνάντηση με τον παράγοντα της ομάδας Γιώργο Πετρουλάκη στην Αθήνα. Ενημερώθηκε για την κατάσταση στην ομάδα και σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των παικτών και των ανθρώπων της, κάλυψε άμεσα όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν και έστειλε μήνυμα τίτλου στους ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα προανήγγειλε ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι και ίδιος στην Μεσσηνία για να δει από κοντά το ποδοσφαιρικό τμήμα και να ζητήσει και αυτός την καλύτερη δυνατή προσπάθεια στο φινάλε του πρωταθλήματος.
Ο Αντωνόπουλος δεν είχε τόσο ενεργή συμμετοχή στα τεκταινόμενα της ομάδας το τελευταίο διάστημα για αυτό και η "επιστροφή" με την ταυτόχρονη οικονομική ενίσχυση, δίνουν επιπλέον ώθηση στους «πράσινους» εν όψει του φινάλε του πρωταθλήματος.

Ετοιμάζεται
για Πύλο...

Αγωνιστικά, ο Πάμισος ετοιμάζεται για το Κυριακάτικο ματς στην Πύλο με τον Νίκο Γεωργακλή να μην υπολογίζει μόνο στον στρατευμένο Φιλόπουλο.
Το ματς με τον Τσικλητήρα είναι το θεωρητικά πιο δύσκολο από τα τέσσερα που έχει μπροστά του ο Πάμισος (Σπερχογεία μέσα, Κορώνη έξω και Μεσσηνιακός μέσα τα υπόλοιπα), πριν το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστική στην Κυπαρισσία. Για αυτό και στη Μεσσήνη το αντιμετωπίζουν με μεγάλη προσοχή καθώς γνωρίζουν ότι αν περάσουν από την Πύλο θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους.