Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 19:10

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3-1: Σημαντικό βήμα παραμονής με οδηγό τον Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3-1: Σημαντικό βήμα παραμονής με οδηγό τον Βλαχόπουλο

Σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Ανδρούσα χθες το απόγευμα στην έδρα της, κερδίζοντας με 3-1 τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή με πάθος, αλλά και πιο αποφασισμένοι για τη νίκη και στο τέλος τα κατάφεραν. Κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, αν και προσωρινά το Διαβολίτσι είχε ισοφαρίσει και κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος. Μάλιστα, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Πέρα από τα τρία γκολ, καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν έχασαν κυρίως οι Μαραγκούλιας και Βλαχόπουλος.
Από την άλλη το Διαβολίτσι, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, απάντησε μετά από 10 λεπτά σχεδόν, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Βλαχόπουλος με διαγώνιο σουτ. Στο 20' ο Θεοδωρόπουλος επίσης με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 37' από σέντρα του Ζάκκα ο Βλαχόπουλος με κεφαλιά έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Ανδρούσα, σημειώνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε δύο λεπτά μετά ο Πατσιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσαν οι Νίκας, Αθανασοπούλου, Σκόρδος.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ποτηριάδης, Δέδες, Φαράντος, Κρεμύδας, Γκούνης, Βοσνάκης, Μπαλόπουλος, Θεοδωσόπουλος (62' Μαραγκούλιας), Ζάκκας, Πατσιώτης (83' Καρλαύτης), Βλαχόπουλος.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μητσέας, Παπαγεωργίου, Κωστόπουλος, Δασκαλάκης (74' Χ. Ντουμάνι), Καπόγλης (62' Βεργόπουλος), Μάρης, Καστριτσέας, Θεοδωρόπουλος, Σκαρπαλέζος, Π. Δημητρίου, Πεϊδής (46' Βουρνάς).