Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 13:53

Έγραψε ιστορία ο Ατρόμητος

Γράφτηκε από τον
Έγραψε ιστορία ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος κέρδισε για πρώτη φορά όλους τους "μεγάλους" στην έδρα του σε μία σεζόν δίχως να δεχθεί γκολ. "Κάστρο" το Περιστέρι, χαμόγελα για Μαρσελίνιο. Τι λένε για το πέναλτι.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα, ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την 5η θέση και τα πλέι οφ (υπάρχει και το ματς με τον ΟΦΗ που δεν έχει οριστεί ακόμα). Μάλιστα αυτό ήταν το 31ο συνεχόμενο παιχνίδι στην κανονική διάρκεια της Superleague που η ομάδα του Περιστερίου δεν χάνει στην έδρα της, έχοντας σχεδόν το διπλάσιο αριθμό σε σχέση με τη δεύτερη ομάδα της σχετικής λίστας!
Φονέας των γιγάντων
Η νίκη επί του Παναθηναϊκού μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική για τον Ατρόμητο, καθώς φέτος έχει κερδίσει και τους τρεις "μεγάλους" στην έδρα του δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ και με ενεργητικό επτά τερμάτων!
Αναλυτικά...
27/9/2014: Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0 (Καραμάνος 29' σουτ)
15/2/2015: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 4-0 (Δημούτσος, Ουμπίδες, Κατσουράνης, Ναπολεόνι)
18/3/2015: Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0 (Μαρσελίνιο, Ουμπίδες)
Τρεις νίκες επί των "μεγάλων" είχε πετύχει πέρσι και ο Αστέρας Τρίπολης, με τη διαφορά βέβαια πως οι Αρκάδες δέχθηκαν γκολ τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον Ολυμπιακό.
Χαμόγελα για Μαρσελίνιο
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός χρειάστηκε λίγο χρόνο προσαρμογής, όμως έχει βρει τα πατήματα του και προσφέρει αυτό που έλειπε από τον Ατρόμητο. Γκολ από τα άκρα και ταχύτητα. Σε επτά συμμετοχές μετρά 4 γκολ και 1 ασίστ, δείχνοντας πως θα αποτελέσει κεφάλαιο για την ομάδα τα επόμενα χρόνια και πως μαζί με τον Ουμπίδες θα δημιουργήσουν ένα από τα ποιοτικότερα δίδυμα στη μεσοεπιθετική γραμμή στο πρωτάθλημα. Τέλος όσον αφορά τη φάση του πέναλτι, ο Στέφανο Ναπολεόνι τονίζει πως δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα νωρίτερα στη φάση το οποίο και δεν δόθηκε, οπότε δεν θα άλλαζε κάτι.
Πηγή: sport24.gr