Τρίτη, 24 Μάρτιος 2015 19:42

Ελπίζει πλέον σ' ένα… θαύμα για τον τίτλο ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Πάμισος εμφανίζει το χειρότερο αγωνιστικό του πρόσωπο.

Η ομάδα της Μεσσήνης μετά την ισοπαλία στην Πύλο με τον Τσικλητήρα (0-0), έχασε προχθές βαθμούς και με τη Σπερχογεία εντός έδρας (1-1) και πλέον ελπίζει σ' ένα…μικρό θαύμα για να πάρει τον τίτλο στην Α' τοπική.
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία, η οποία αγνοεί την ήττα σε 27 ματς, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα από τον Οκτώβριο και μετά.  Πρακτικά για να χάσει την πρωτιά θα πρέπει να ηττηθεί από τον Πάμισο στο μεταξύ τους ντέρμπι την τελευταία αγωνιστική, αλλά και από Μεσσηνιακό ή Δώριο. Και φυσικά οι Νησιώτες να κάνουν το απόλυτο με Ακρίτα Κορώνης (εκτός), Μεσσηνιακό (εντός) και Κυπαρισσία (εκτός).
Κάτι που  συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Αφενός γιατί η πρωτοπόρος βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και αφετέρου γιατί ο Πάμισος δείχνει να έχει πετάξει… λευκή πετσέτα.  Κόντρα στη Σπερχογεία φάνηκε άλλωστε ότι δεν έχει ψυχολογία και έχει συμβιβαστεί με την απώλεια του τίτλου.
Το κλίμα στα αποδυτήρια μετά και τη νέα ¨"γκέλα" είναι βαρύ και αναμένονται πλέον οι αποφάσεις του Δημήτρη Αντωνόπουλου. Ο πρόεδρος των "πρασίνων" δεν βρέθηκε τελικά το Σαββατοκύριακο στη Μεσσήνη, όμως θα έχει επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου για να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι.
Αγωνιστικά, ο Πάμισος προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς με τον ουραγό της Α' τοπικής Ακρίτας Κορώνης, το οποίο ορίστηκε για το Σάββατο στο γήπεδο της Λογγάς.