Τετάρτη, 22 Μάιος 2013 19:46

Ετοιμοι Καντούτσης και Σαραντόπουλος για το ματς με Ρούβα

Γράφτηκε από τον

Ευχάριστα για τους τραυματίες ήταν τα νέα από την σημερινή προπόνηση της "Μαύρης Θύελλας". Τόσο ο Άγγελος Σαραντόπουλος όσο και ο Τάσος Καντούτσης έδειξαν πως είναι καλύτερα και έτσι υπολογίζονται κανονικά από το τεχνικό τιμ της ομάδας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ρούβα.


Έτσι οι Κακαλέτρης και Σακελλαρόπουλος δεν θα έχουν στην διάθεση τους μόνο τους  Σκαρλάτο, Κουρέας που είναι τραυματίες ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο στρατευμένος Τσιμικλής.
Η σημερινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, όπου θα γίνει και η αυριανή στις 3.30 μ.μ.
Να σημειωθεί ότι το ματς της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ., μια ώρα νωρίτερα δηλαδή από τα υπόλοιπα ματς της τελευταίας αγωνιστικής που θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ. Η αλλαγή έγινε μετά από αίτημα της Κρητικής ομάδας προκειμένου να διευκολυνθεί στο ταξίδι της επιστροφής. Ένα αίτημα που έγινε δεκτό, μιας και το ματς δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμιά από τις δύο ομάδες.
Η τελευταία αγωνιστική έχει πάντως ενδιαφέροντα ματς, καθώς θα κριθούν η 5η και η 6η θέση που οδηγούν στην Β' εθνική Αστέρας Μαγούλας και Χανιά έχουν τον πρώτο λόγο για τις δύο θέσεις, ενώ σαφώς λιγότερες ελπίδες έχουν η  Γλυφάδα κατά πρώτο λόγο και ο Πανηλειακός με την Προοδευτική κατά δεύτερο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ