Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2015 16:40

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με νέο "αίμα" και στη Μανωλάδα

Γράφτηκε από τον

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες της Καλαμάτας επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο για το εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας. Ενα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.


Η "Μαύρη Θύελλα"  έχει τεθεί εδώ και καιρό εκτός τροχιάς τίτλου και η Δόξα είναι στη μέση της βαθμολογίας και δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Στην ομάδα της Ηλείας είναι ως γνωστόν προπονητής ο Μίλτος Γκόφας που εργάστηκε πέρυσι στην Καλαμάτα.
Αγωνιστικά, ο  Μιχάλης Καβαλιέρης με εξαίρεση τον τραυματία Ζαχαρόπουλο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο τεχνικός της Μεσσηνιακής ομάδας έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαν οι μικροί σε ηλικία παίκτες στο νικηφόρο ματς με τον Αστέρα Μαγούλας και θα τους δώσει ευκαιρίες και στη Μανωλάδα.
Ο λόγος για τον Βασιλόπουλο που πήρε φανέλα βασικού, όπως και το Νικολόπουλο που αγωνίστηκε ως αλλαγή. Ακόμα ο Μούζος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και μάλλον θα υπερασπιστεί την εστία και την Κυριακή.
Ο κ. Καβαλιάρης θα χρησιμοποιήσει το νέο "αίμα"  στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος, ώστε στο τέλος της σεζόν να παραδώσει έκθεση στη διοίκηση σχετικά με τις δυνατότητες του κάθε παίκτη, είτε μείνει στον πάγκο, είτε αποχωρήσει.
Ο αγώνας με τη Δόξα έχει βέβαια μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αλλά η Καλαμάτα δεν κυνηγά πια κάτι στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής και έχει την ευκαιρία για πειραματισμούς. Θέλει βέβαια να τελειώσει με θετικό τρόπο τη σεζόν.