Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2015 20:26

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Νωρίτερα η σέντρα στα ματς του 3ου ομίλου

Γράφτηκε από τον

Αλλαγή στην ώρα έναρξης των αγώνων του 3ου ομίλου είχαμε χθες καθώς τα παιχνίδια της Κυριακής θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ., μια ώρα νωρίτερα από τα ματς των άλλων ομίλων της Γ' εθνικής που θα αρχίσουν στις 4 μ.μ.


Η αιτία της αλλαγής έχει να κάνει με το ματς του Ζακυνθιακού με το Λουτράκι το οποίο πρέπει να ξεκινήσει το αργότερο στις 3 μ.μ. προκειμένου να προλάβουν οι φιλοξενούμενοι το καράβι για το ταξίδι της επιστροφής. Με δεδομένο ότι ο Ζακυνθιακός έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως και άλλες ομάδες, για την παραμονή, αποφασίστηκε να διεξαχθούν όλα τα ματς την ίδια ώρα.
Η Καλαμάτα από την πλευρά της συνεχίζει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Νέας Μανωλάδας. Ένα ματς που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμιά από τις δύο ομάδες, κάτι που θα δώσει την δυνατότητα στον προπονητή των Μεσσηνίων Μιχάλη Καβαλιέρη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποια νεαρά παιδιά της ομάδας, όπως έκανε στο προηγούμενο ματς με την Μαγούλα με τους Βασιλόπουλο, Μούζο και Νικολόπουλο.

Το πρόγραμμα
και οι διαιτητές

Το ματς της Δόξας με την Καλαμάτα θα διαιτητεύσει ο Κακριδής από την Κορινθία. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:
Κυριακή
Αστέρας Μαγούλας - Παναργειακός
Περράκης, Γεωργακόπουλος, Λεοντακιανάκος (Αθηνών)
Βύζας Μεγάρων - Παναρκαδικός
Γκάμαρης, Γιαννόπουλος, Πασπάτης (Αθηνών)
Δόξα Μανωλάδας - Καλαμάτα
Κακριδής, Σπηλιώτης, Πυργάκης (Κορινθίας). Παρατηρητής θα είναι ο Μπόρτζαρης από την Αχαΐα.
Ζακυνθιακός - ΠΑΟ Λουτρακίου
Παπαδόπουλος, Γκοτσόπουλος, Οικονόμου (Αιτωλοακαρνανίας)
Αιολικός - Πανελευσινιακός
(Καρυοφύλλης, Σινιοράκης, Σγάντζος (Πειραιά).
Ερμής Κιβερίου - Μανδραϊκός  3-0 α.α.
Αχαϊκή - Κύμη 3-0 α.α.
Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας
• Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.