Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 17:44

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σημαντική η νίκη με Αγρα - Στόχος η 3η θέση

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σημαντική η νίκη με Αγρα - Στόχος η 3η θέση

Mετά από τρεις διαδοχικές ήττες ο Απόλλωνας Καλαμάτας επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα μέσα στους Γαργαλιάνους.

Με σκόρερ τον Πανταζή νίκησε την Κυριακή 2-1 τον Τέλλο Αγρα και τον έπιασε στην τρίτη θέση της Α' τοπικής.
"Ηταν μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Ο Αγρας είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό μεγαλώνει την αξία της νίκης. Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Δεν έχει σημασία ποιος θα κέρδιζε, γιατί και οι δύο ομάδες χάρηκαν το ποδόσφαιρο", λέει στο "Ν" ο Γιώργος Γρηγορόπουλος.
Ο προπονητής του Απόλλωνα στάθηκε και στη φιλοξενία στους Γαργαλιάνους.
"Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τη διοίκηση του Τέλλου Αγρα, αλλά και το συνάδερφο Αντώνη Μαυρέα για τη φιλοξενία που συναντήσαμε. Συγχαρητήρια και στο διαιτητικό τρίο που ήταν άψογο. Τέτοια παιχνίδια πάνε πιο ψηλά το ποδόσφαιρο".
Οσον αφορά τη συνέχεια, ο Γ. Γρηγορόπουλος τόνισε ότι ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να τελειώσει με νίκες το πρωτάθλημα και να τερματίσει στην 3η θέση.
Η προσοχή στρέφεται πλέον στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο το Διαβολίτσι. Ενα παιχνίδι που δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην Α' τοπική. Ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τον πρώτο του σκόρερ Μάριο Μπιτσάνη που είναι τραυματίας, καθώς και τον Κουκέα. Ακόμα αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των τραυματιών Κουπούζου και Πανταζή.