Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2015 19:55

Με τρεις Μεσσηνίους παίκτες η ομάδα νέων της 3ης Ζώνης

Γράφτηκε από τον

Μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων των μικτών ομάδων των Ενώσεων αλλά και των αγώνων των περιφερειακών ομάδων ήρθε η ώρα για την τρίτη φάση των του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.


Συγκεκριμένα, συγκροτήθηκαν οι ομάδες παίδων και νέων των 4 ζωνών στις οποίες έχει χωριστεί η χώρα και οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή στα Γιάννενα.
Η Μεσσηνία έχει 3 εκπροσώπους στην ομάδα νέων της 3ης Ζώνης.
Ο λόγος για τους Λεωνίδα Αλεξανδρόπουλο και Άγγελο Γιαννή του Αίαντα Καλαμάτας και τον Κυρ. Κωνσταντόπουλο της Κυπαρισσίας, οι οποίοι επιλέχθηκαν από τον υπεύθυνο για την συγκρότηση των ομάδων της 3ης Ζώνης που είναι ο Μεσσήνιος Βασίλης Γεωργόπουλος. Αντίθετα, στην ομάδα παίδων δεν υπάρχει κανένας παίκτης από την Μεσσηνία.
Η 3η Ζώνη θα παίξει την Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου με την 4η Ζώνη (Κρήτη, Δωδεκάνησα). Το ματς των παίδων θα ξεκινήσει στις 1 μ.μ. και των νέων, όπου θα υπάρχει και η τριπλή Μεσσηνιακή εκπροσώπηση, θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.
Στα άλλα ματς παίδων και νέων θα παίξουν η 1η Ζώνη (Μακεδονία, Θράκη) με την 2η Ζώνη (Ηπειρος).
Την Μ. Τρίτη 7 Απριλίου θα γίνει ο μικρός τελικός μεταξύ των χαμένων ομάδων (στις οι παίδες και στις 3 μ.μ. οι νέοι) και την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός, στις 10 π.μ. των παίδων και στις 12 μ. των νέων.
Χρέη προπονητή των ομάδων παίδων και νέων της 3ης Ζώνης θα εκτελεί ο περιφερειακός προπονητής Σπύρος Λιβαθηνός και συνοδός των παικτών της 9ης Περιφέρειας θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣ Μεσσηνίας Άγγελος Σκαφιδάς.