Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 17:12

Με εκτελεστή ξανά τον Τόρες, ο Πλατανιάς 1-0 τη Βέροια

Γράφτηκε από τον

Σε… σωτήρα του Πλατανιά αναδεικνύεται ο Νταβίντ Τόρες! Ο Ισπανός πέτυχε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το «χρυσό» γκολ της ομάδας των Χανίων, αυτή τη φορά στο ματς με τη Βέροια στα Περιβόλια το Σάββατο (4/4) για την 30ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και την οδήγησε στη νίκη με 1-0 που της δίνει βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

 

Το ματς είχε καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να είναι πιο δραστήριοι όσο κυνηγούσαν το γκολ, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μιλούνοβιτς στο δεύτερο μέρος.

Παρόλα αυτά, στην επανάληψη ήταν η Βέροια αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας κι αυτή δοκάρι, ενώ ο Κάμπορα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ, όμως, να μην μετράει, καθώς δόθηκε οφσάιντ, με τη φάση, πάντως, να είναι οριακή.

Πλέον, ο Πλατανιάς έχει 34 βαθμούς και βρίσκεται στη 15η θέση, αλλά έχει να… λαμβάνει και από τα ματς με Νίκη Βόλου και ΟΦΗ, ενώ η Βέροια έμεινε στους 37, έχοντας, όμως, το ματς με τη Νίκη στο υπόλοιπο του προγράμματος.

Διαιτητής ήταν ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας), με βοηθούς τους Αντώνη Καρατζίκα (Αθηνών) και Χρήστο Μαγιάννη (Άρτας), ενώ τέταρτος ήταν ο Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Ιτούα, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Νέπλιακ, Τετέ, Μαχαμάτ, Μενδρινός (90’+3 Δημήτρης), Γκαβιλάν (64’ λ. τ. Κουλιμπαλί), Κάσιο (71’ Μιλούνοβιτς), Τόρες.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Λαναρής – Δημήτρης Χριστοφορίδης): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Μαλόν (86’ Ναζλίδης), Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Μπεν, Καλτσάς, Τάτος (57’ Καμπαγέρο), Κάμπορα (70’ Ντουμίτρου).

 

ΠΗΓΗ: Α-SPORTS.GR