Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 17:41

Φιλικό με Πολωνία η Εθνική Ελλάδος στις 16 Ιουνίου

Γράφτηκε από τον

Φιλικό αγώνα με την Πολωνία θα δώσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στις 16 Ιουνίου στο Γκντανσκ, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ.

Η αναμέτρηση θα γίνει τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τα Νησιά Φαρόε στο Τόρσαβν, για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016, και θα είναι η τελευταία υποχρέωση των διεθνών πριν τις θερινές διακοπές.
Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας όρισε επίσης για τις 19 Ιουνίου (10 π.μ.) την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΟ, που θα γίνει σε αίθουσα των εγκαταστάσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Εγκρίθηκε επίσης αίτημα της Σούπερ Λίγκας, να αναλάβει την εκπαίδευση, την πιστοποίηση και τον έλεγχο των υπευθύνων ασφαλείας των ΠΑΕ από τη νέα περίοδο, ενώ τέλος αποφασίστηκε να τεθεί υπό την αιγίδα της ΕΠΟ το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι μεταξύ της εθνικής ομάδας του 2004 και των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, που θα γίνει στις 13/5 στην Τούμπα και τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.