Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 20:52

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εφταήμερη άδεια από τον Καβαλιέρη

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εφταήμερη άδεια από τον Καβαλιέρη

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το Πάσχα έκαναν σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο οι  παίκτες της Καλαμάτας.

Ο Μιχάλης Καβαλιέρης έδωσε εφταήμερη άδεια και η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει την Τετάρτη του Πάσχα. Ο έμπειρος τεχνικός αναχώρησε και αυτός για την Αθήνα, τονίζοντας στους παίκτες ότι πρέπει να προσέξουν το διάστημα της διακοπής και να είναι σε εγρήγορση.
Βλέπετε, το επόμενο παιχνίδι για τη "Μαύρη Θύελλα" είναι στις 26 Απριλίου με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, καθώς με την επανέναρξη της Γ' εθνικής η ομάδα έχει ρεπό.
Γι' αυτό και την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν δύο φιλικά με ομάδες της Μεσσηνίας.

Τραυματίστηκε ο Πάππος

Ατυχος στάθηκε στη σημερινή προπόνηση ο Παναγιώτης Πάππος. Ο γκολκίπερ της Καλαμάτας υπέστη διάστρεμμα (στο ίδιο πόδι που είχε τραυματιστεί παλαιότερα) και οι εξετάσεις θα δείξουν πόσο χρόνο θα απουσιάσει, Εκτός πλάνων για τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες, ενώ ο τραυματισμός του Χριστοφιλέα δεν εμπνέει ανησυχία.
Θυμίζουμε, ότι έχουν αποχωρήσει οι Σκάρος, Σχοινάς και Λουμπαρδέας, μιας και η Καλαμάτα έχει τεθεί εκτός στόχων. Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θέλει βέβαια πέντε αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και ο Μ. Καβαλιέρης τονίζει ότι: "Πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Αυτοί οι αγώνες και είναι και τεστ αξιολόγησης για τους παίκτες".
Ο Μ. Καβαλιέρης στο τέλος της σεζόν θα παραδώσει έκθεση στη διοίκηση για τη αξία του κάθε ποδοσφαιριστή, είτε μείνει, είτε όχι.