Τρίτη, 07 Απρίλιος 2015 20:50

Στα... μαχαίρια Ριμπερί και Φαν Χάαλ!

Γράφτηκε από τον

«Φαρμάκι» έσταξε για τον Λουίς Φαν Χάαλ ο Φρανκ Ριμπερί με αφορμή την κοινή θητεία τους στην Μπάγερν Μονάχου πριν χρόνια, όπου παραλίγο να οδηγήσει στην έξοδο τον Γάλλο άσο, λόγω των πολύ κακών σχέσεών του με τον νυν κόουτς της Μαν. Γιουνάιτεντ.



«Είχαμε προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας, κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς θα συμβεί. Ωστόσο, δεν νοιαζόταν για τα… ονόματα. Πίστευε πως δεν χρειαζόταν αστέρια στην ομάδα του, ενώ έπρεπε ο καθένας να αποδείξει την αξία του ξανά και ξανά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε με τον χαρακτηρισμό… φωτιά:

«Η πρώτη μας επαφή ήταν ήδη... δηλητηριασμένη. Ως επαγγελματίας χάνεις την εμπιστοσύνη σου. Κάνει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, αλλά ως άνθρωπος είναι κακός. Η σχέση μας είχε συνθλιβεί».

Όλη αυτή η κατάσταση είχε φέρει τον Ριμπερί στο… αδιέξοδο και ετοιμαζόταν για έξοδο αφού πολλές ομάδες τον ήθελαν. Και πάνω απ’ όλες η Ρεάλ. Ωστόσο όπως αποκαλύπτει, οι διοικητικοί παράγοντες των Βαυαρών κατάφεραν να τον μεταπείσουν, μια εξέλιξη που πλέον ευχαριστεί και τον ίδιο.

«Είχα συζητήσεις με τον Ούλι Χένες και τον Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε. Μου είπαν να μην φύγω, ότι με χρειαζόντουσαν και ότι ήμουν τόσο σημαντικός για την Μπάγερν όσο ο Μέσι για την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ ήθελε να με αποκτήσει. Δεν ξέρω πόσα χρήματα πρόσφερε. Τώρα είμαι ευχαριστημένος με την εξέλιξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR