Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2015 20:41

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Προγραμματίζουν φιλικά μετά το Πάσχα

Γράφτηκε από τον

Σε εφταήμερη άδεια είναι από την Μ. Τρίτη το μεσημέρι οι παίκτες της Καλαμάτας οι οποίοι θα επιστρέψουν στο γήπεδο την προσεχή Τετάρτη, 15 Απριλίου.

Η διακοπή λόγω του Πάσχα, το προγραμματισμένο ρεπό που έχει η Καλαμάτα στις 19 του μήνα στην Γ' εθνική και φυσικά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον, έδωσαν την ευκαιρία στον Μιχάλη Καβαλιέρη να αφήσει εκτός δράσης αρκετές μέρες τους παίκτες του.
Μετά την επιστροφή στο γήπεδο την Τετάρτη θα γίνει πάντως μια προσπάθεια να ξαναμπεί η ομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε να τελειώσει όσο το δυνατό καλύτερα το πρωτάθλημα της Γ" εθνικής.
Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίστηκε ήδη φιλικό ματς με τον Αίαντα στις 19 Απριλίου ενώ θα γίνει άλλο ένα φιλικό ματς, στις 21 ή 22 του μήνα, ξανά με αντίπαλο Μεσσηνιακή ομάδα...
Να θυμίσουμε ότι το επόμενο παιχνίδι για τη "Μαύρη Θύελλα" είναι στις 26 Απριλίου με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη.
Αγωνιστικά, τραυματίας είναι ο Παναγιώτης Πάππος ενώ εκτός πλάνων για τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες. Τέλος, έχουν ήδη αποχωρήσει οι Σκάρος, Σχοινάς και Λουμπαρδέας