Τρίτη, 14 Απρίλιος 2015 14:30

Γ' Εθνική: Ανοιχτή η άνοδος στους 3 από τους 4 ομίλους

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία έχει το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και η μάχη για την άνοδο και την παραμονή έχει φουντώσει για τα καλά.

Το αξιοσημείωτο ότι στους 3 από τους 4 συνολικά ομίλους, η αγωνία για τον πρωταθλητή θα κρατήσει μέχρι το φινάλε.
Μόνο ο Κισσαμικός στον 4ο όμιλο δείχνει να έχει "κλειδώσει" την πρωτιά, αφού έχει εννέα  βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Κηφισιά και υπολείπονται τρεις αγωνιστικές.
Στον πρώτο όμιλο, ο Πανσερραϊκός οδηγεί την κούρσα με 59 βαθμούς, αλλά νιώθει πλέον την ανάσα τόσο του Αρη, όσο και της Καβάλας που έχουν από 58 βαθμούς.  Η Καβάλα έχει να παίξει στη συνέχεια και με Πανσερραϊκό και με Αρη, οπότε αν κάνει το απόλυτο (5 στα 5) θα πάρει αυτή το εισιτήριο για τη Β' εθνική. Οι "κίτρινοι" έχουν πάντως περισσότερες πιθανότητες, μιας και θα υποδεχτούν στο γήπεδό τους την Καβάλα. Αντίθετα ο Πανσερραϊκός θα δώσει εκτός έδρας το ντέρμπι.
Στον 2ο όμιλο Τρίκαλα και Α.Ε. Καραϊσκάκης ισοβαθμούν στην κορυφή με 58 βαθμούς και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές. Οι δύο ομάδες ανταμώνουν μάλιστα την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Α.Ε. Καραϊσκάκης σ' ένα ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο.
Στον 3ο όμιλο, όπου μετέχει και η "Μαύρη Θύελλα", στο ρετιρέ βρίσκονται Πανελευσινιακός και Παναργειακός που έχουν από 53 βαθμούς. Η ομάδα του Αργους όμως δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό της. Θα δώσει δηλαδή 4 αγώνες έναντι 5 της Ελευσίνας.  Για την ακρίβεια 3, μιας και θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τον Μανδραϊκό που αποχώρησε. Δύο αγώνες θα πάρει στα χαρτιά και ο Πανελευσινιακός (με Μανδραϊκό και Κύμη).