Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 20:36

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επέστρεψαν στις προπονήσεις

Γράφτηκε από τον

Στις προπονήσεις μετά από μια εβδομάδα επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη οι παίκτες της Καλαμάτας.

Το ραντεβού ήταν το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο με τον τεχνικό της τοπικής μας ομάδας Μιχάλη Καβαλιέρη να βλέπει όλους τους παίκτες του να είναι στην ώρα τους στο γήπεδο και να συμμετέχουν μάλιστα με διάθεση στην προπόνηση που ακολούθησε.
Η Μεσσηνιακή ομάδα θα προσπαθήσει λοιπόν μέρα με τη μέρα να ξαναμπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς με το χρόνο να είναι σύμμαχος της αφού την Κυριακή η ομάδα θα κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Το ρεπό της Κυριακής ήταν άλλωστε και ο λόγος που δόθηκε τόσο μεγάλη εορταστική άδεια, αφού το επόμενο ματς πρωταθλήματος της Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 19 Απριλίου, όταν η "Μαύρη Θύελλα" θα φιλοξενηθεί από τον Αιολικό. Να θυμίσουμε φυσικά πως οι Μεσσήνιοι δεν έχουν πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον και στόχος είναι απλώς να κλείσουν αξιοπρεπώς τη χρονιά, στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν μπροστά τους με Αιολικό, Λουτράκι και Παναρκαδικό (υπάρχει και το ματς με τον Μανδραϊκό που θα πάρει στα χαρτιά).
Το Σάββατο η Καλαμάτα θα παίξει φιλικό ματς με τον Αίαντα στο Στάδιο (5 μ.μ.) ενώ την προσεχή Τετάρτη οι «μελανόλευκοι» θα παίξουν νέο φιλικό, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, στο Δημοτικό Στάδιο στις 5 το απόγευμα.
Αγωνιστικά, ο Πάππος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ για το επόμενο ματς δεν υπολογίζεται ο Νιφορόπουλος που έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες.