Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015 13:00

Στον ανακριτή Σαρρής, Γιάχος και Αγγελόπουλος

Γράφτηκε από τον

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος και o Γιάννης Αγγελόπουλος για δωροδοκία για το φετινό αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος, περιμένει την... σειρά του και ο Γιώργος Σαρρής, που είναι επίσης στην Ευελπίδων.


Ο Θανάσης Γιάχος έγινε ο έκτος διαιτητής που περνάει την πόρτα του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Ο Χιώτης διαιτητής ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μετά τις 25 Απριλίου.
Ο Γιάχος γίνεται ο έκτος διαιτητής μετά τους Ιωαννίδη, Αμπάρκιολη, Δημητρόπουλο, Κάμπαξη και Σπάθα που εμφανίζονται μπροστά στον ανακριτή.

Για δωροδοκία ο Αγγελόπουλος

Μετά τον Γιάχο ήταν η σειρά του Γιάννη Αγγελόπουλου να βρεθεί ενώπιον του ειδικού ανακριτή για τον φετινό αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος στο «Καραϊσκάκη», καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, κατηγορείται για δωροδοκία γιατί απουσίασαν κάποιοι παίκτες, με τον ίδιο να ζητάει και να παίρνει προθεσμία για τις 5 Μαΐου.
Ο Γιάννης Αγγελόπουλος εξήγησε στον ανακριτή πως ακολουθούσε το κρίσιμο ματς με τη Βέροια, ενώ φανερά εκνευρισμένος φέρεται να του είπε: «Όταν γυρίσω στο γραφείο θα παραιτηθώ από τον Ατρόμητο γιατί μπορεί να πάω σε ένα βενζινάδικο να βάλω βενζίνη και να βρεθώ κατηγορούμενος»!
Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Φύσσας έχει καταθέσει ενόρκως ότι ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Σα Πίντο τού είχε πει πως δέχθηκε παρέμβαση για να μην χρησιμοποεί τους Κατσουράνη, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι και Κιβρακίδη στο παιχνίδι του Φαλήρου!
Σειρά παίρνει ο Σαρρής
Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, βρίσκεται στην Ευελπίδων και περιμένει να απολογηθεί ως κατηγορούμενος στον ειδικό ανακριτή διαφθορά, Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που ταλανίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: gazzetta.gr