Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 08:27

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πλώρη για τα ημιτελικά με νίκη σήμερα επί της Θήβας

Γράφτηκε από τον

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα ο Τσικλητήρας Πύλου.

Ο κυπελλούχος Μεσσηνίας υποδέχεται στις 5 το απόγευμα τον Α.Ο. Θήβας σε νοκ - άουτ ματς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει αποκλείσει Πανθυρεατικό, Διλινάτα και βάζει πλέον πλώρη για τα ημιτελικά.
Ο Τσικλητήρας είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Πελοποννήσου που συνεχίζει στο θεσμό, χωρίς μάλιστα να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στο νομό του. 
Κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη φετινή πορεία και ανοίγει την όρεξη για μεγαλύτερη διάκριση.
Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κακαλέτρης δεν κρύβει άλλωστε την πίστη του για νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών".

"Τη σεβόμαστε, αλλά
δεν τη φοβόμαστε"

"Είναι πολύ τιμητικό για το σύλλογο που βρίσκεται σε αυτή τη φάση του θεσμού και θα είναι ακόμα πιο τιμητικό αν περάσουμε στην επόμενη. Σεβόμαστε τη Θήβα, αλλά δεν τη φοβόμαστε. Θέλουμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να τα καταφέρουμε", λέει ο Ν. Κακαλέτρης που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες.
Ο Τσικλητήρας θα παρουσιαστεί λοιπόν "πάνοπλος" απέναντι σ' έναν αντίπαλο που υπερέχει σε ποιότητα από Πανθυρεατικά και Διλινάτα που έφυγαν ηττημένοι από την Πύλο.
Ο αγώνας είναι νοκ - άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Το θετικό για τους κυπελλούχους Μεσσηνίας είναι ότι θα αγωνιστούν ενώπιον του κοινού τους, ενώ αν προκριθούν θα παίξουν και πάλι εντός έδρας με το νικητή του αγώνα Αστήρ Περάματος - Θύελλα Ραφήνας.
Οι γηπεδούχοι έχουν περάσει από το "μικροσκόπιο" τη Θήβα και υπάρχει αισιοδοξία για τη νίκη - πρόκριση.
Τον σημερινό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Γκαβέρα και Γκοτσόπουλο, όλοι από την Αχαΐα. Παρατηρητής θα είναι ο Βασιλάκης από την Ηλεία.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας έχει ως εξής:
Αστήρ Περάματος - Θύελλα Ραφήνας (4 μ.μ.)
Νέστος Χρυσούπολης - Απόλλων Παραλιμνίου (5 μ.μ.)
Σούλι Παραμυθιάς - Ερμής - Αμυνταίου (5 μ.μ.)
Τσικλητήρας Πύλου - ΑΟ Θήβας (5 μ.μ.)