Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 10:46

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χωρίς δύο με Αιολικό - Αεροπορικώς την Κυριακή στη Μυτιλήνη

Γράφτηκε από τον

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιολικό.


Ο Μιχάλης Καβαλιέρης στα πλάνα που καταστρώνει δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Νιφορόπουλο, αλλά και τον γκολκίπερ Πάππο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού. Το κυριακάτικο ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία ομάδα, καθώς έχουν τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου και στον αντίποδα δεν έχουν κανένα πρόβλημα παραμονής στη Γ' εθνική.
Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα δεν είχε υποχρεώσεις την περασμένη Κυριακή (έκανε το προγραμματισμένο ρεπό) και έπαιξε το Σάββατο φιλικό με τον Αίαντα.  Για σήμερα είχε προγραμματιστεί επίσης φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν να μην γίνει και έτσι θα διεξαχθεί προπόνηση.
Οσον αφορά το ταξίδι στη Μυτιλήνη, η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί με πούλμαν για την Αθήνα και από εκεί θα πετάξει για το νησί, ενώ η επιστροφή θα γίνει την ίδια μέρα με αεροπλάνο.
Η διοίκηση αποφάσισε να ταξιδέψει η ομάδα αυθημερόν για να μειώσουν τα έξοδα, μιας και όπως προαναφέραμε ο αγώνας είναι βαθμολογικά αδιάφορος.