Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 19:20

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανανέωσε για δύο χρόνια με Αργυρόπουλο

Γράφτηκε από τον

Ο Πανθουριακός κατέκτησε φέτος πανάξια τον τίτλο στην Α1 κατηγορία και επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στην Α' τοπική.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η πετυχημένη… συνταγή στον πάγκο. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος που ανέλαβε τα ηνία το καλοκαίρι, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Αγαθοκλή Χριστόπουλο για την ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Μια συμφωνία που δείχνει την αμοιβαία εκτίμηση και ικανοποίηση για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και σηματοδοτεί την έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.Η διοίκηση έκλεισε από τον Απρίλη το θέμα του προπονητή και τον επόμενο μήνα θα ξεκαθαρίσει και το έμψυχο υλικό ώστε να συγκροτηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.  Παράλληλα, υπάρχει κινητικότητα και στο θέμα του γηπέδου. Εντός της εβδομάδας θα ξεκινήσει η σπορά του φυσικού χλοοτάπητα. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει η ομάδα (και οι ακαδημίες), να το χρησιμοποιούν, τουλάχιστον, για προπονήσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με φιλικά για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Δύο φιλικά παιχνίδια έχει προγραμματίσει ο Πανθουριακός για το προσεχές Σάββατο στον Κορδία. Στις 4.30 θα παίξει η ανδρική ομάδα με το Μεσσηνιακό και στις 6 οι παλαίμαχοι του Πανθουριακού με αντίπαλο μια ομάδα που θα αποτελείται από φίλους του προέδρου Αγαθοκλή Χριστόπουλου. Τα έσοδα θα δοθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Να σημειωθεί ακόμα ότι η διοίκηση του Πανθουριακού θα βραβεύσει ενδιάμεσα και ορισμένους ανθρώπους (μεταξύ αυτών ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος) για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.