Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2015 12:17

A' ΤΟΠΙΚΗ: Το πρωτάθλημα των ισοβαθμιών

Γράφτηκε από τον

Η Εράνη και ο Αστέρας Αρφαρών ισοβάθμησαν στη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί να δώσουν μεταξύ τους μπαράζ την Κυριακή για την παραμονή στην κατηγορία.

Αυτή δεν ήταν όμως και η μοναδική ισοβαθμίας στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής που ολοκληρώθηκε.
Ο Τέλλος Αγρας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας μοιράστηκαν την 3η θέση με 52 βαθμούς.
Βέβαια εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας έχασε στα χαρτιά το βαθμό που είχε πάρει με τον Τσικλητήρα λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή.
Από εκεί και πέρα στην 6η θέση βλέπουμε τέσσερις ομάδες με 38 βαθμούς. Το εντυπωσιακό είναι ότι έχουν και τα ίδια αποτελέσματα σε 30 αγωνιστικές. Ο λόγος για το Μεσσηνιακό, την Ανδρούσα, το Δώριο και το Διαβολίτσι που μέτρησαν από 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 12 ήττες. Ισοβαθμία και στην 10η θέση, όπου Ολυμπιακός Καλαμάτας και Σπερχογεία συγκέντρωσαν 37 βαθμούς. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 13 ήττες και οι "ταύροι" 8 νίκες, 13 ισοπαλίες και 9 ήττες.
Ως εκ τούτου μπορούμε να πούμε ότι το φετινό ήταν το πρωτάθλημα των ισοβαθμιών και των μικρών διαφορών με εξαίρεση βέβαια την κορυφή, όπου Κυπαρισσία και Πάμισος ξεχώρισαν από την αρχή, με την πρώτη να ξεπερνά κάθε προηγούμενο κατακτώντας αήττητη τον τίτλο με 27 νίκες και 3 ισοπαλίες.