Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2015 16:39

Κοντονής: «Θα γίνουν τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο»

Γράφτηκε από τον

Την πρόσθεση του να διαφοροποιήσει την έως τώρα.... αδιάλλακτη στάση τη δική του και της Κυβέρνησης στο θέμα της παρέμβασης της Πολιτείας στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο Σταύρος Κοντονής.


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, έδειξε διαλλακτικός για τροποποιήσεις κατά την έναρξη της επεξεργασίας του αθλητικού νομοσχεδίου από τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.
Έτσι δείχνει πρόθεση, έστω και την ύστατη στιγμή ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ της κυβέρνησης και ΕΠΟ, FIFA και UEFA σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.
Μην ξεχνάμε άλλωστε την Τρίτη έρχεται στην χώρα μας ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο προκειμένου να εκπροσωπήσει την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου και να έχει συνάντηση με τον κ. Κοντονή.
«Εμείς δεν πρόκειται να επέμβουμε στο αυτοδιοίκητο. Μας ενδιαφέρει να βάλουμε τέλος σε ένα ιδιότυπο καθεστώς αυτονομίας», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Κοντονής και πρόσθεσε: «Θα δείτε ότι η συζήτηση εκ μέρους του υπουργείου θα είναι καλόπιστη. Ήδη, εμείς από τις προτάσεις φορέων και διεθνών οργανισμών έχουμε υπ' όψιν να ανακοινώσουμε τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο και προσθήκες».
Πηγή: sentragoal.gr