Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 08:25

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ολα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών - Σήμερα με Θύελλα Ραφήνας

Γράφτηκε από τον

Ενενήντα λεπτά χωρίζουν τον Τσικλητήρα Πύλου από το να γράψει τη πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του.

Ο κυπελλούχος Μεσσηνίας υποδέχεται σήμερα στις 5 το απόγευμα σε νοκ - άουτ ημιτελικό τη Θύελλα Ραφήνας και με νίκη θα προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.
Η διοίκηση υποσχέθηκε πριμ 5.000 ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης και άπαντες στην Πύλο ζουν και αναπνέουν για το ματς της χρονιάς. Ενδεικτικό ότι πολύς0 κόσμος βρέθηκε χθες στην προπόνηση για να εμψυχώσει τους παίκτες του Νίκου Κακαλέτρη.
Ο έμπειρος τεχνικός στα πλάνα που καταστρώνει δεν υπολογίζει μόνο τον τιμωρημένο Νάτση.
Η αποστολή διανυκτέρευσε χθες σε ξενοδοχείο της Πύλου προκειμένου να συγκεντρωθεί στη Θύελλα Ραφήνας, που είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό.
Πρόκειται πάντως για ένα ποιοτικό σύνολο  που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ.ΑΝ.Α., έχοντας σε 32 αγώνες μόλις δύο ήττες.  Είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα από Πανθυρεατικό, Διλινάτα και Θήβα που αντιμετώπισε και νίκησε ο Τσικλητήρας.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και ανίκητη, πόσο μάλλον σ' ένα νοκ - άουτ παιχνίδι και σε ένα γήπεδο που θα βρίσκονται περίπου 1.000 φίλαθλοι της Πύλου.
" Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα, αλλά θέλουμε την πρόκριση στον τελικό. Είμαστε έτοιμοι και αισιόδοξοι γι' αυτό το ματς ", λέει στο "Ν" ο αντιπρόεδρος του Τσικλητήρα  Τάσος Καραλής για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια ότι:
"Η χρονιά είναι ήδη πετυχημένη ανεξάρτητα από το αν θα πάμε στον τελικό ή όχι. Εχουμε υπερβάλει εαυτούς και είναι πολύ σημαντικό που φθάσαμε στα ημιτελικά".
Να σημειωθεί ότι η Θύελλα Ραφήνας βρίσκεται από χθες στη Μεσσηνία, όπου και διανυκτέρευσε στην Καλαμάτα.

Σφυρίζει ο Παναγιωτόπουλος

Ο Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση του Τσικλητήρα Πύλου με τη Θύελλα Ραφήνας για τα ημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών.
Βοηθοί του θα είναι ο Καλαμπόκης από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Σιδέρης από την Αχαϊα, με παρατηρητή τον Ρουμπάνη )Ηλείας).
Αν ο Τσικλητήρας περάσει στον τελικό θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σούλι Παραμυθιάς - Νέστος Χρυσόπουλος που αγωνίζονται επίσης σήμερα στις 5 το απόγευμα.
Τον δεύτερο ημιτελικό θα διαιτητεύσει ο Ζούγρας (Κοζάνης) με βοηθούς τους Τζιάμπαζη (Κοζάνης) και Ρίγκο (Γρεβενών). Παρατηρητής θα είναι ο Κοφίτσας (Τρικάλων).