Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2015 12:11

Σκέφτεται να παραιτηθεί από την προεδρία του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης

Γράφτηκε από τον
Σκέφτεται να παραιτηθεί από την προεδρία του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει με σημερινό της πρωτοσέλιδο η αθλητική εφημερίδα «Goal».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ τη Δευτέρα το απόγευμα έγινε τετράωρη σύσκεψη στα γραφεία της εταιρείας του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού σκέφτεται να παραιτηθεί πριν από τις αρχές Ιουνίου που έχει προγραμματισθεί η απολογία του για εμπλοκή του στην πολύκροτη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο Μαρινάκης θα παραιτηθεί από την προεδρία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, μόνο αν του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, αντίστοιχοι με αυτούς που επιβλήθηκαν στον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη.

Μετά τον τελικό του κυπέλλου, λοιπόν, αναμένεται να γίνει γνωστή η συγκεκριμένη κίνηση και όπως αναφέρει το δημοσίευμα υπάρχουν ήδη πιθανοί αντικαταστάτες. Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Βρέντζος και Μιχάλης Κουντούρης είναι μέσα στις σκέψεις του προέδρου του Ολυμπιακού, με τον τελευταίο να δείχνει το φαβορί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ