Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2015 14:21

Καταιγιστικός ο Νέστος Χρυσούπολης συνέτριψε με 6-0 το Σούλι Παραμυθιάς

Γράφτηκε από τον

Καταιγιστικός ήταν ο Νέστος Χρυσούπολης, καθώς επιβλήθηκε 6-0 του Σουλίου στη Παραμυθιά και προκρίθηκε στον τελικό του 42ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας που θα βρει απέναντι του τη Θύελλα Ραφήνας που απέκλεισε στην παράταση τον κυπελλούχο Μεσσηνίας Τσικλητήρα Πύλου.

Ο Κυπελλούχος Καβάλας ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Θεσπρωτίας. Οι φίλαθλοι του Νέστου που έκαναν το μακρινό ταξίδι είχαν την ευκαιρία να δουν τους νταμπλούχους της Καβάλας να ... χορεύουν χωρίς άγχος, να κερδίζουν τις εντυπώσεις και πανηγύρισαν μαζί τους για την ιστορική πρόκριση. Στο 12’ ο Τσέκος μετά από σέντρα του Μπουλγκούρα έκανε το 0-1 και στο 14’ ο Ζήγος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ζγκούρι. Στο 44’ ο Παπαδάτος είχε σουτ στο δοκάρι για τον Νέστο και στο επόμενο λεπτό ο Γκατζολάρι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε τον Σωτηρόπουλο γράφοντας το 0-2. Στο 58’ ο Ζγκούρι κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Χασάνογλου, που ευστόχησε για το 0-3. Στο 75’ ο Χασάνογλου με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 87 ο Χασάνογλου με σουτ πέτυχε το 0-5 φτάνοντας παράλληλα σε χατ-τρικ. Τέλος, στο 89’ ο Κούτεφ από πλάγια θέση έκανε το 0-6. Στο 90+1’ ο Λάμπρου είχε δοκάρι για το Σούλι.
Σούλι Παραμυθιάς: Σωτηρόπουλος, Μπέλλος Αλ. (73’ Μπέλλος Αγ.), Γεωργίου Χ., Ζηγός (50’ Νάτσης), Τσάγκος, Γεωργίου Α. (82’ Τσιάκος), Γιαννάκος, Γεωργίου Γ., Γκέκας, Κατσιφά, Λάμπρου
Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Γαμβρέλης, Μπουλγκούρας (62’ Μανούκος), Σιαματάς, Παυλακάκης, Παπαδάτος, Τσέκος, Γκατζολάρι (46’ Χασάνογλου), Δεσύλλας, Κούτεφ, Ζγκούρι (72’ Σακκόπουλος)
Πηγή: onsports thesprotiaball.gr